Hadiii sen yap gell bakemm fincanunn nasullllOhhh yarasın güzel hamişimeee
İnşallah öyleyimdir bitanem
Öğle yemeğimi yiyorum yiyem de yapayım gayfeHadiii sen yap gell bakemm fincanunn nasullll
Biz her zaman çiçekkk gibi kadınlarıız ablacııımİnşallah öyleyimdir bitanem
Artık insanlardan bir tatlı söz bir güler yüz bekliyoruz...ona da cimrilik edenler var.
Sen de çok özel çok tatlı bir bacısın.
Oooo öğle yemeğimii ben öğle yemeği yerine kahvaltı ediyorummm loooÖğle yemeğimi yiyorum yiyem de yapayım gayfe
Sende ben gibi sabah 7.30 da 8 de kalkarsan acıkır öğle yemeği yersinOooo öğle yemeğimii ben öğle yemeği yerine kahvaltı ediyorummm looo
Hahahaha bizaman öyle uyanıyordummSende ben gibi sabah 7.30 da 8 de kalkarsan acıkır öğle yemeği yersin
Sağol çiçeğiiimHahahaha bizaman öyle uyanıyordumm
Yeee yeeee loo afiyetler olsunnnn
Oyyy mucizek gelmişkimsede beni etiketleyip çağırmıyor içem buna ama soda
neeedem kurların fışkırır gibi ruhumu delmesinden depresyona gircemOyyy mucizek gelmişnetting bakam
Ayyy yeminlennn nickini bulmaya çalıştımmm resminden bitürlü bulamadımm değişmissinnnkimsede beni etiketleyip çağırmıyor içem buna ama soda
Kurlar ne gııneeedem kurların fışkırır gibi ruhumu delmesinden depresyona gircem
beni üzdün :-(Ayyy yeminlennn nickini bulmaya çalıştımmm resminden bitürlü bulamadımm değişmissinnn
Sonra bekledim gelirsindiye
yeni yaptım çok şeker miKurlar ne gıı
Annamm profiline kurban olayım tipe bak ya çok sevimliii
Looooo unutmadımmmm manyaahhhhhbeni üzdün :-(
sen beni nasıl unutursun
yeni yaptım çok şeker mi
bir mucizee iki ee ileLooooo unutmadımmmm manyaahhhhh
Nickini biliyorum birsüru var mucize diye ama resminden eklicektim bi baktım hangisi diye bakip durdumm sonra seni bekledimm döverimm seni haaa
Gel taatlı var dolaptaCanım tatlı istiyor dutum ya yiyip uyumak istiyorum biri yapsın ben kalkmayim
Oy dutum ah dutum yakın olsak koşar gelirimGel taatlı var dolaptaben yiyrmiyom sen ye bari
Keşke kuzum yaOy dutum ah dutum yakın olsak koşar gelirim
Heeehhh süperr olduuuu benceebir mucizee iki ee ile
yaaaa taaam taaamartık prenses fotimden daha kolay bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?