- 25 Ağustos 2019
- 62.887
- 121.266
- 698
- 31
Aaaa hafi bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa hafi bakalım
Cayımı ictim kuzu
Bende çayımı içiyomm pek caycı değildimm ama buara hep cay içesim varCayımı ictim kuzuSen nörüyon
Benden mi bulaştıBende çayımı içiyomm pek caycı değildimm ama buara hep cay içesim var![]()
Hahahaha bilmemmm çok sevdiğin insandna bulaşması kadarr güzel birşey yokkiiiiiBenden mi bulaştı![]()
hahahahah yokya abugün menüleri pekk beni aşerecek şeyler yoktuuuJou
Master chef nasıl gidiyor? Ben onu her izlediğimde canım bir şeyler çekiyor
o yüzden izlemiyorum
![]()
Ya deme öyle şapşiikkHahahaha bilmemmm çok sevdiğin insandna bulaşması kadarr güzel birşey yokkiiiii![]()
İyi bari senin adına sevindim yoksa gece yarısı adamı uğraştıracaktınHaha
hahahahah yokya abugün menüleri pekk beni aşerecek şeyler yoktuuu![]()
Adam gece evde değill vallahaa kızz kurtarıyoo bakkİyi bari senin adına sevindim yoksa gece yarısı adamı uğraştıracaktın![]()
Heheheheh sende gündüz istersin nolcekAdam gece evde değill vallahaa kızz kurtarıyoo bakk![]()
Napiyosun canımCanım kelebis![]()
Düzce de çekiliyormuş bugünJou
Master chef nasıl gidiyor? Ben onu her izlediğimde canım bir şeyler çekiyor
o yüzden izlemiyorum
![]()
Cerkes yemeği dediler öyle miHaha
hahahahah yokya abugün menüleri pekk beni aşerecek şeyler yoktuuu![]()
Adam şanslı pek birşey istrmiyorumm şahsennHeheheheh sende gündüz istersin nolcek![]()
Düzcedeki yemekler kuzummCerkes yemeği dediler öyle mi
Kuzu benim canim tatli seyler cekiyo ne zamandir farkindayim bunun yani ekşiyi normalde severim ama hic cekmiyo canim. Tatli olan seyler aşeriyorum helede istahsizligim yavaş yavaş geciyo bu aralar daha cok hissediyorum o istegiCanımsın benimm![]()
Bi bakıp hemen çevircem durun kızlar herşeyden çok çabuk canım çekiyor bunun önüne geçemiyoruuumDüzce de çekiliyormuş bugün![]()