Hahahahah neye kızmış kız
Ben yukarılarda ben emzirmek istemem mama vermek en iyisi dışarda falan daha rahat olur kim uğraşacak emmeyle dediydim ona kızmışHahahahah neye kızmış kız
Bi kizma dahada bendennnBen yukarılarda ben emzirmek istemem mama vermek en iyisi dışarda falan daha rahat olur kim uğraşacak emmeyle dediydim ona kızmış
Ayyyhh tamam tamam zaten emerse emzireceğim emmezse direk mamaBi kizma dahada bendennn
Kİzarim
Aboovvv nee ettinn öyleeKüçük çaplı bir kriz geçirdim ama geçti
Ben aptal yine akıllanmıyorum her zaman ki gibi eşimin ceplerine bakmadan kamuflajının çeketinin cebinde arabanın kontağı kalmış makineye atmışım kontak bir güzel yıkanmışAllahtan eşime deyip hemen indim baktım ki çalışıyor gavurlar iyi yapmışlar ıslansa da bir şey olmuyor demekki
Tamam teyzesi emzireceğimKİzarimemzireceksin o çocuğu
Emzireceksinnn bittiiiAyyyhh tamam tamam zaten emerse emzireceğim emmezse direk mama
Evet gitti bitti
Amaan hiç bakmam ceplerine falan kendi boşaltsın ben tek tek nasıl bakıp atayımAboovvv nee ettinn öylee
Eskiden jou gelene geçene bıçak salliyorduBen yukarılarda ben emzirmek istemem mama vermek en iyisi dışarda falan daha rahat olur kim uğraşacak emmeyle dediydim ona kızmış
Proluk gidiyor mu da kuzum ? Ömürlük değil mi öyle okumuştum
Aayyy buara kk da birşeyler oluyor yavvvEvet gitti bitti
Burdayim artık
AaaEvet gitti bitti
Burdayim artık
Bende onu merak ettimProluk gidiyor mu da kuzum ? Ömürlük değil mi öyle okumuştum
Hahahahahaha alemm yaaaAmaan hiç bakmam ceplerine falan kendi boşaltsın ben tek tek nasıl bakıp atayımeşime gittm şirinlik yapıyorum kızmayacan kızmayacan gösterdim kontağı bu yıkanmış makinede diye oda bişey olmaz ki diyor inanmadım indim baktım çalışıyor içime su serpildi yedek kontak var ama olsun bu bozulsaydı abovv kendime kızardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?