Küçük çaplı bir kriz geçirdim ama geçti
Ben aptal yine akıllanmıyorum her zaman ki gibi eşimin ceplerine bakmadan kamuflajının çeketinin cebinde arabanın kontağı kalmış makineye atmışım kontak bir güzel yıkanmış Allahtan eşime deyip hemen indim baktım ki çalışıyor gavurlar iyi yapmışlar ıslansa da bir şey olmuyor demekki

Aboovvv nee ettinn öylee

Aboovvv nee ettinn öylee
Amaan hiç bakmam ceplerine falan kendi boşaltsın ben tek tek nasıl bakıp atayım eşime gittm şirinlik yapıyorum kızmayacan kızmayacan gösterdim kontağı bu yıkanmış makinede diye oda bişey olmaz ki diyor inanmadım indim baktım çalışıyor içime su serpildi yedek kontak var ama olsun bu bozulsaydı abovv kendime kızardım

Reactions: Jou
Ben yukarılarda ben emzirmek istemem mama vermek en iyisi dışarda falan daha rahat olur kim uğraşacak emmeyle dediydim ona kızmış
Eskiden jou gelene geçene bıçak salliyordu
Ne konusacagimiza korkuyoduk
Şimdi emekli olmuş gibi davranıyor, işte böyle korkuda kalmıyor millette bebek emzirmemek filan hayırdır, hadi ben emzirmeyebilirim mesela ama ben kötü ornegim

Hahahahahaha alemm yaaa
Aşağa nere indin ev dublexmi anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…