- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 25
PıtırcıkAkşama olsun şimdi bıraksunlarrrr pıtırcığımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PıtırcıkAkşama olsun şimdi bıraksunlarrrr pıtırcığımı
Amin canım hepimizin inşallahAradigim keyifffkeyfin bol olsun bebegiimmm afiyet olsun ohhh
![]()
Iyiyim şükür kuzum yuvarlanıp gidiyoruzAmin canım hepimizin inşallahnapıyorsun nasılsın
![]()
BallukaymaaahhhhhhPıtırcıkbalumm benimmm
bıraktular vallahi
![]()
Ohhh harika görünüyor kuzuuum temizlik sonrası kahve de iyi giderrÖncelikle kestane balının diyari Zonguldak'tan hepinize benden kayyfee
Eki Görüntüle 2972070
D u t
Jou
ASSOSyal @Elhan
Fatmazell @bir mucizee @kedilinick @Kelebekmf @mavikelebek34
BlueBerry4268
![]()
Pisiler 2 ay oldu ya sahiplendireliIyiyim şükür kuzum yuvarlanıp gidiyoruzsen nasılsın pisiler nasıl
![]()
Doktor kendinden emindi kız dedi canimBebeginin cinsiyeti bellimi
![]()
Afiyet olsundu o zaman sosyalimOooo hemde közde, severiz yavrucum![]()
Oohh ooh ne iyi giderdi dimi hep beraberOhhh harika görünüyor kuzuuum temizlik sonrası kahve de iyi giderr![]()
Gönüller bir olsun çiçeğiim güzel hamişOohh ooh ne iyi giderdi dimi hep beraberKolay gelsin sanada kuzumm
![]()
Bazen koşturmaca içinde oluyorum balım sonra çokk gerilerde kalmış oluyorumSen nerelerdesin kurabişş göremiyordum bir kaç gündür seni![]()
Vay be dutum güne şöyle enerjik başlasak![]()
GÜÜÜÜÜÜÜĞĞĞNAAAAAYDIIINNNNNN
Hahahaha iyi ol da ara da gelsen de sorun yokBazen koşturmaca içinde oluyorum balım sonra çokk gerilerde kalmış oluyorumBi zamanı tutamıyorum zaten bide topikte ki muhabbeti
![]()
Hahah bende dedim geri uyudu kesin sonra bende gittimKuzu mesajı yazınca şarjım sıfırlandı![]()
Ben başladımVay be dutum güne şöyle enerjik başlasak![]()
Temizlik bitince![]()
Jou @kedilinick
D u t @HeLLaa @Simurgp
ASSOSyal
Catlak-kurabiye @mavikelebek34 @Elhan @Emma3 @halleyyy
Jou @Migim @Kahve __Kokusu
Madammor @coconatt @Mcz09 @Lavinia_84 @Nosking @nur etiket yapmayı unuttuğum kişiler vardır muhakkak canlar kusuruma bakmayın bazılarınızla daha tanışamadık bile
![]()
![]()
Kız ben şu arkadaki toprağı kakaolu puding olarak gördüm ya laBende aldım kahvemi.geldimEki Görüntüle 2972071
İyim çok şükür canımHahahaha iyi ol da ara da gelsen de sorun yok![]()