• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah seni az önce aklımdan geçti inan ki
bebeklinick bebeklinick :KK74::KK37::KK68:
IMG-20211126-WA0000.webp

Yani çok istiyorum isirmakkkkkk.

Fatmazell Fatmazell belki de basım kedi görünce dişlerimi sıkmaktan agriyordur, ciddiyim ha 😅 isiramiyorum ya kafayı yicem .
Bazen eşimi isiriyorim kedi görünce 😅napiyim birinden çıkarmam lazim o arzumu

Eskiden de böyleydi pare hep bdv ye gider iki güne Bi banlanırdı hahah bizde elimizde merdane kovalardık 🤣🤣 ama onu pataklaması çok zevkli 🤣🤣

Ohh ohh ne güzel olurdu valla bende bu sabah soba gözünde pişen patates kokusuyla başladım güne 🤣 halbuki ne soba var ne gözünde patates🤣🤣
Bak onu unutmuşum patates de çok güzel olur. Annem mutlaka kuzinede bir şey pişirirdi. Hiçbir şey olmasa nohutu islar fırınında pişirirdi. Modernleşmek ne çok şeyi almış götürmüş bizden :cry::cry:
Neyse çıkalım nostaljiden iyi olmayacak Kestane balının diyarı Zonguldak' a selam biz muhabbete devam edelim. Misspareyi dovelim azıcık da keyfimiz yerine gelsin. :sinirli::sinirli: bir daha gidecek misin bedeveye :KK70:

Eki Görüntüle 2972242
Yani çok istiyorum isirmakkkkkk.

Fatmazell Fatmazell belki de basım kedi görünce dişlerimi sıkmaktan agriyordur, ciddiyim ha 😅 isiramiyorum ya kafayı yicem .
Bazen eşimi isiriyorim kedi görünce 😅napiyim birinden çıkarmam lazim o arzumu
Allah seni huyun halana değil ablana çekmiş isiramasam da mıncıklıyorum kedi gidiklanmaktan artık dayanamıyor ısırıyor ellerimi. Eşini isirmani hayal ettim bir an niye benim aklıma gelmedi bu....:super:

Bak onu unutmuşum patates de çok güzel olur. Annem mutlaka kuzinede bir şey pişirirdi. Hiçbir şey olmasa nohutu islar fırınında pişirirdi. Modernleşmek ne çok şeyi almış götürmüş bizden :cry::cry:
Neyse çıkalım nostaljiden iyi olmayacak Kestane balının diyarı Zonguldak' a selam biz muhabbete devam edelim. Misspareyi dovelim azıcık da keyfimiz yerine gelsin. :sinirli::sinirli: bir daha gidecek misin bedeveye :KK70:
He ya nostaljiye gittik burnumuzun direği sızladı🤭
Evet evet pareyi pataklamaya devam 🤣🤣ama durmaz o yine gider aha buraya yazıyorum 🤣🤣

Back
X