- 30 Temmuz 2020
- 9.165
- 37.359
- 548
Bal bu kızKopya çektim valla hepinizin nickleri not defterimde yazılı ypksa bende tutamam kız
Ne demek canım her zaman hatırlarım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bal bu kızKopya çektim valla hepinizin nickleri not defterimde yazılı ypksa bende tutamam kız
Ne demek canım her zaman hatırlarım![]()
Kiz hiç bildirim gelmiyor yoksa niye gelmimPüü sanaaa ben hiçmi etiket etmiyordumm leeennnetsemde boyle gelmiyorduunn
![]()
Guzumm gel bakam yamacımaa
küsüm ben saaaGuzumm gel bakam yamacımaaözledim hepinizi gıı
Pamuğun profiline çiçek kondurdum diye mii kurban olurun sana da koyayımmküsüm ben saaa![]()
Günaydın dondurmacııGünaydın![]()
sölememPamuğun profiline çiçek kondurdum diye mii kurban olurun sana da koyayımm![]()

günayddın ağamGünaydın![]()
Ben seni de çok seviyorum hepinizi çokk seviyorummsölemem
günayddın ağam
amin demeye devam![]()

Balımmm nickini unuttum dün aklıma geldin ama nick gelmedi çok şükür diyelim sen nasılsın bakalımMinnosprenses evlilik nssil gidiyor hemşerim
taam affetimBen seni de çok seviyorum hepinizi çokk seviyorumm![]()
Oyyy oyy guzuumm nasılsıntaam affetim![]()
iyiyi sen nasılısnOyyy oyy guzuumm nasılsın![]()
Günaydın dutumGünaydın![]()
Tabii kuzumm ikisiine birden yetişmekte zorr ama büyüdükçe atlatıcaksın elbettBebisler çok zor buyutuyoylrum canım çocuk büyütmek çok zor ananneleri var yardım eden herkes var ama iki tane gerçekten cokmzorrabbim hayırlı si ile büyütmeyi nasip etsin hepimize insanlah
![]()
Vallahaaa kırarım kafanıı suss terbiyesuzzzKiz hiç bildirim gelmiyor yoksa niye gelmim![]()