- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
soğuk hava terketmiş bizi yerini güneşli havaya bırakmış ondan dedimHahahahaha nerden biliyunnnn kızzz istanbulla aynı diyemi düşündünn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soğuk hava terketmiş bizi yerini güneşli havaya bırakmış ondan dedimHahahahaha nerden biliyunnnn kızzz istanbulla aynı diyemi düşündünn![]()
Hahah tek olarak tutundu canımAman çatlakım yarım koydur mümkünse
Bölünür falan tek de riskli![]()
Kız Allah seni kahkaha attımAğzımla mi![]()
Hani nereyi terk etmiş kızsoğuk hava terketmiş bizi yerini güneşli havaya bırakmış ondan dedim![]()
Isin şakası tabi canım Rabbim gonlundekini versinGülme değil de ısırma isteği geldi ya nasıl dayanıyorsun bunları ısırmadan
Yok kuzum ben çift düşündüm sonra biraz araştırma yaptımNosking e sordum ve vazgeçtim
![]()
Hahha zalım ben
aynen canım göstermelik güneş ben hala lahana gibi giyiniyorumHani nereyi terk etmiş kızbu güneş kandırıyor azcuk kafamı çıkardım buz buz
geri kalanımı çıkarmaya cesaret edemedim
![]()

ya dönemsel bazen oluyor bende böyle canım sürekli bişeyler istiyor bazende önüme koy yemem değişiğim birazHahha zalım benbide utanmadan profilime kurabiye resmi koymuştum
neyse dedim daha fazla şeetmeyim
![]()
Bilemem artık belki 2 ve 3.cocugu aynı anda doğurursunHahah tek olarak tutundu canımbabası keseyi görene kadar bölündü mü acaba bölündü mü acaba diyordu ama yalnız olmayı tercih etmiş
Kız Allah seni kahkaha attım![]()
Gülme değil de ısırma isteği geldi ya nasıl dayanıyorsun bunları ısırmadan
Yok kuzum ben çift düşündüm sonra biraz araştırma yaptımNosking e sordum ve vazgeçtim
![]()
Haaaaaa o zaman tamammyok kız bir işim var erken gidicem evde kahvaltıya yetişirim anlamında dedim![]()
Öyle tabi kuzum sağlıkla sıhhatle gelsin yeter kiIsin şakası tabi canım Rabbim gonlundekini versin
Zor muhakkak bebek başlı başına zor
Nasipte ikiz varsa seni bulur elbet❤
inşaAllah yani yolda düşüp kalmam kahvaltıya yetişicem diyeHaaaaaa o zaman tamamm![]()
kesin ben ama yumruklamak için de ellerimi kaldırmam aradan soğuk giriyor
Bendeeeaynen canım göstermelik güneş ben hala lahana gibi giyiniyorum![]()
Bana da bekarken falan bir şeyler kokup gelirdiya dönemsel bazen oluyor bende böyle canım sürekli bişeyler istiyor bazende önüme koy yemem değişiğim biraz![]()
Hahahahaha turp gibisin maşaallahhh kosmadaainşaAllah yani yolda düşüp kalmam kahvaltıya yetişicem diye![]()
Yaparız belki öyle bir çılgınlıkBilemem artık belki 2 ve 3.cocugu aynı anda doğurursun![]()
Hahahahaha ayy allahımm gördüğüm an sen geldin aklımaakesin ben ama yumruklamak için de ellerimi kaldırmam aradan soğuk giriyor![]()
![]()
evlenince gitti miBana da bekarken falan bir şeyler kokup gelirdi