Beni de sokuyor bazen ama daha garanti oluyor bence yumurtlama gününü biliyorsun en azındanBenimde hic belli olmazdı ben ovüyü bile bıraktımm resmen başlarım ovüye dedimm
Daha çok strese sokuyo ovü
Heee kuzzz oda doğruu boku çıktı parası zaten fena da şu sıra indirim varmış kızzzPentiden aldıklarım boka döndü
Git sıradan biyerden al valla
İnci NBB filan bile daha dayanıklı
Pentinin b..oku çıktı parası da fazla
Yaniide iste yapmadım sonra ben kafamdan çıkarmam lazımdıı çünkü kafayı yiyosun kafanı rahat tutman lazım oyüzden dedim kuzummBeni de sokuyor bazen ama daha garanti oluyor bence yumurtlama gününü biliyorsun en azından
Hayırlısı olsun kuzum amaanYaniide iste yapmadım sonra ben kafamdan çıkarmam lazımdıı çünkü kafayı yiyosun kafanı rahat tutman lazım oyüzden dedim kuzumm
Evett çiçeemm sen rahatsan stres etmiyorsan sıkıntı yokHayırlısı olsun kuzum amaan
Evet kuzum sen hepimize dua et inşallahEvett çiçeemm sen rahatsan stres etmiyorsan sıkıntı yok
Ederim kuşumm herşeyde var bi hayırrr sen cok miniminnacuksunn ammaaaaEvet kuzum sen hepimize dua et inşallah
Herşey yolunda şükür
Kontrole gittim bugün onun için canimNe için heyecanlisinnmor
Sabki yaşım geçiyormuş gibi hissediyorumEderim kuşumm herşeyde var bi hayırrr sen cok miniminnacuksunn ammaaaaacele ne ediyon böylee sal gitsinnn yavvv
Bulamam kiAha bunu yazmışım eellaaa
Ev hanımı mısın canım neler yapıyosunben sana bildirim gönderirim garik
Yukarda eheheheh
İyi kuzum bugün dr gittim. Rahim çok ince kan değerlerim çok düşük. Aricaklar işte sanırım estrofem vericekler
Transfer ne zaman olur hiç bilmiyorum
Sen naptın adet günün geldi mi geçti mi bak unutmadım haaa
Yaaaa bu kız bi harikaaaafiyet olsun güzel kadın
Sağlıcakla kucağına al inşallahHerşey yolunda şükürKızım oluyorrrr
Allah razi olsun kuzumm insallahSağlıcakla kucağına al inşallah
Amin canm benimSağol bebeğimrabbim gönlündekini versin
Hadi yaaa inşallah olur belkideAnladım hayırlısı olsunn kuzucum sıkma canını bense Halen takipteyim ovulasyonla adetim geçti 22 siydi ovulasyon koyulaştığı oluyor değerlendiriyoruz dün gebelik yaptım negatif ama hayali bir Çizgi gören arkadaşlarım da oluyor bakalım hala ovulasyon yapıyorum işte geç yumurtlayacam sanırım
Nasip kuzum uğraşıyoruz bakalmOlsun kuzum vardır bundada bir hayır üzme kendinii var zamanı demekkii
Ayyy boşver ayol taktik maktik yok bam bam bam olur oBulamam ki
Ayyy boşver ayol taktik maktik yok bam bam bam olur o
Eneeee annenler gitti mi kiHayırlısı olsun kuzum amaan
Cinsiyet öğrenildi mi kuşumKontrole gittim bugün onun için canim
Evet canimCinsiyet öğrenildi mi kuşum
Yok perşembeye yolcular artıkEneeee annenler gitti mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?