- 25 Ağustos 2019
- 63.027
- 121.482
- 698
- 31
Terbiyesuzlerr uta mazlaaarrrrrrrr gel kahve içehhhhEvet ardımdan temizlik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terbiyesuzlerr uta mazlaaarrrrrrrr gel kahve içehhhhEvet ardımdan temizlik![]()
Güzel geboşuuumm afiyet olsunKahvelerrr kahveeesiii olsunnn nerde kahve nerdeeeeeeeeeee şenliiikkkkk dün bugün farketmezz görelimm bi kahveleriniiziiiiii
D u t
karamel Latte
BlueBerry4268
Fatmazell
bir mucizee
Elhan
ASSOSyal
bebeklinick
Madammor
Noisy Girl
AseliccA
cevizli tarcinli kek
Nosking
Mi-Ok Yun
Lavinia_98
Eki Görüntüle 2981204
Ooooo fincanunn helee evime geçemde bende değişik değişik fincanlarımla hava atemm sağaaaaaaaGüzel geboşuuumm afiyet olsun
Buda benden olsun o zaman![]()
Bizde çay saati şuanKahvelerrr kahveeesiii olsunnn nerde kahve nerdeeeeeeeeeee şenliiikkkkk dün bugün farketmezz görelimm bi kahveleriniiziiiiii
D u t
karamel Latte
BlueBerry4268
Fatmazell
bir mucizee
Elhan
ASSOSyal
bebeklinick
Madammor
Noisy Girl
AseliccA
cevizli tarcinli kek
Minnosprenses
Cookiie
Melasel
twinky
Nosking
Mi-Ok Yun
Lavinia_98
Eki Görüntüle 2981204
Gell aşkoo varsa eskisi att görem fincanı fincan meraklusu çıktımmOof ya keyfe bak![]()
Hahahaha bekliyorum kuzuummOoooo fincanunn helee evime geçemde bende değişik değişik fincanlarımla hava atemm sağaaaaaaa![]()
GeliremKahvelerrr kahveeesiii olsunnn nerde kahve nerdeeeeeeeeeee şenliiikkkkk dün bugün farketmezz görelimm bi kahveleriniiziiiiii
D u t
karamel Latte
BlueBerry4268
Fatmazell
bir mucizee
Elhan
ASSOSyal
bebeklinick
Madammor
Noisy Girl
AseliccA
cevizli tarcinli kek
Minnosprenses
Cookiie
Melasel
twinky
Nosking
Mi-Ok Yun
Lavinia_98
Eki Görüntüle 2981204
Oooo çayyy iyidirr gelll at çayını içmiş oleeeemmmmmmmBizde çay saati şuançayımla gelirim
![]()
Yok ki silinik hepsi geçmişe bakGell aşkoo varsa eskisi att görem fincanı fincan meraklusu çıktımm![]()
Ağzımın suyu aktıKahvelerrr kahveeesiii olsunnn nerde kahve nerdeeeeeeeeeee şenliiikkkkk dün bugün farketmezz görelimm bi kahveleriniiziiiiii
D u t
karamel Latte
BlueBerry4268
Fatmazell
bir mucizee
Elhan
ASSOSyal
bebeklinick
Madammor
Noisy Girl
AseliccA
cevizli tarcinli kek
Nosking
Mi-Ok Yun
Lavinia_98
Eki Görüntüle 2981204
Tamam bebiş bekle demini alsınOooo çayyy iyidirr gelll at çayını içmiş oleeeemmmmmmm![]()
Hahahaha tamamdırrr beybitoo cok dokunuyodu bana kahve ya içemiyodum bugünde bi deneyem dedim iyi gekdiHahahaha bekliyorum kuzuumm![]()
Yaaa kuzummmGell aşkoo varsa eskisi att görem fincanı fincan meraklusu çıktımm![]()
ÇabııkkkkkkkGelirem![]()
Dibek veya menengiç dene kuzum ağır geliyor demekki Türk kahvesi ben ya fındıklı dibek ya da menengiç içerim hafif ve güzel oluyor midemi rahatlatıyorHahahaha tamamdırrr beybitoo cok dokunuyodu bana kahve ya içemiyodum bugünde bi deneyem dedim iyi gekdi![]()
Hahahahah anca sill ķöpeeeeğğğğYok ki silinik hepsi geçmişe bak![]()