Tabii kızz libidoları çok yüksek derlerDemek onlar da mı ateşli
Ben neyim acaba
Heee her yer deyince nasıl bıktırmışsan artık 1 akrep 10 tane gibi gelmişBenden bahsediyor kuzum hahaha
Yaaaaa sıkıntı şu Kı doğum günüm net bilinmediği için burçlarla h alakam yokSenin burcun ne
Valla insanın içinde olacak guzumTabii kızz libidoları çok yüksek derler
Hahaha adam diycekk karı kafayı yediiiAynen öyle yapim m
Benimki yerine göreBenimki değil
Buğday zamanı mı ayvalar çiçek açarken mi cemre mi düşmüştü yok mu ipucuYaaaaa sıkıntı şu Kı doğum günüm net bilinmediği için burçlarla h alakam yok
Aynen kuzumValla insanın içinde olacak guzum
Akrep fena işte sen ne burcusun ben kova ama akrep kadarda fenayımdır haaaaDemek onlar da mı ateşli
Ben neyim acaba
Canına okuyabilirimHahaha adam diycekk karı kafayı yediii
Ateşli garıııBenimki yerine göre
Anama göre ekinlerin Ekim zamanıymış kimlikte 25 NisanBuğday zamanı mı ayvalar çiçek açarken mi cemre mi düşmüştü yok mu ipucu
İş içinAnaaa niye kızz
Canına oku bana yaptığı zaman trip atıyorum gelmiyorum salona geliyo peşimden haydiii diyo hahahahaaCanına okuyabilirim
Ateşli garııı
Anama göre ekinlerin Ekim zamanıymış kimlikte 25 Nisan
Benimki kocakarı burcuAkrep fena işte sen ne burcusun ben kova ama akrep kadarda fenayımdır haaaa
Yarın iş var diye yüz vermez ama tepesine çıkarımCanına oku bana yaptığı zaman trip atıyorum gelmiyorum salona geliyo peşimden haydiii diyo hahahahaa
Bizi gördüm bi anCanına oku bana yaptığı zaman trip atıyorum gelmiyorum salona geliyo peşimden haydiii diyo hahahahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?