Niye kızBen şu sıra asla ve asla istemiyorum mesela
Duruyor da gerçek hayatta da bu kadar seviyor musun diye merak ettim canimmmmSeviyom kekim, çok tatlı durmuyor mu
Hamişliğin verdiği hormonsal bozukluklardandır belkiBen şu sıra asla ve asla istemiyorum mesela
Cagnım dutcum sagdan sola zor dönüyorum kimse bana ilişmesin modundayımNiye kızbenim de elime geçmiyo
Sagol canım iki kız Allah nasp ederseHamişliğin verdiği hormonsal bozukluklardandır belki
Bu arada sağlıcakla kucağına al
Kız mı erkek mi ?
Ben abdest alıp doğuma gittiydimCagnım dutcum sagdan sola zor dönüyorum kimse bana ilişmesin modundayım
Ay maşallahBen abdest alıp doğuma gittiydim
Ayyy muhteşeemm ikiz demek çok sevindimSagol canım iki kız Allah nasp ederse
Ay maşallahevdve alıp gidemesem bile o telaşla hastanede o işi halletmeyı planlıyorum
Sagol canım benimAyyy muhteşeemm ikiz demek çok sevindim
Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin kuzum isimleri ne olucak düşündünüz mü ?
İsimleri.de çok güzelSagol canım benimsaglıkla zamanında kucagımıza alıp buyutmeyı nasp etsin rabbim Gökçe ve Bilge kesin olcak ama yanına eşim birer isim daha koyalım dıyır onlar son dakıkaya kalacak galiba
Çok güzel isimler bayıldımSagol canım benimsaglıkla zamanında kucagımıza alıp buyutmeyı nasp etsin rabbim Gökçe ve Bilge kesin olcak ama yanına eşim birer isim daha koyalım dıyır onlar son dakıkaya kalacak galiba
Sagol dutcum bende uyduğunu düşünüyorum içimize sindiİsimleri.de çok güzel
Sagol canım benimÇok güzel isimler bayıldım
Çok gğzel olmul uymuş vallahiSagol dutcum bende uyduğunu düşünüyorum içimize sindi
Çok gğzel olmul uymuş vallahi
Estağfurullah tamışmadık daha önce evetSagol canım benimsen evlimisin bebiş vs varmı daha once tanısmadık ya bilemedim kusura bakma
Rabbim zorunu kolaylaştırsınEstağfurullah tamışmadık daha önce evetEvliyim 2 buçuk yıl olacak bu sene denemelere başladık 2 düşüğüm var biri kürtaj diğeri kimyasal denemelere devam şuan için adetimi bekliyorum bitsin tekrar ovulasyonla rabbim nasip kısmet ederse inşallah
En hayırlı zamanda nasip etsin rabbim sanada inşallah benimde 2 düşüğüm var o donemler insan cok uzuluyor ama rabbim guzel bısey planlıyormus demek diyorum sımdıEstağfurullah tamışmadık daha önce evetEvliyim 2 buçuk yıl olacak bu sene denemelere başladık 2 düşüğüm var biri kürtaj diğeri kimyasal denemelere devam şuan için adetimi bekliyorum bitsin tekrar ovulasyonla rabbim nasip kısmet ederse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?