- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Ay bu herifler yaaaaHeee kuzzz iyi oluyo kıymetimi anlasın kerataaa dedim dün bana kızdınn ağzımı büzdüm ama hakettin gel gel diye öpim geçsin
Yaaa kiradayız kuzumm tekrar beyaz olur muhtemelen çok dokunmak istemiyoruzz biraz çatlaklık varr bian yeni olduğu için anca oturuyor oyüzden ama baya iş var vallahii 1 haftadaha dokunmam çünkü acayip kopuk gibiyim bugun belim ağrıyo totom ağrıyo doktora dicem bukadar olmaz 10 dk yürümem zor oluyo yürüyüş edemiyorum penguen gibi yürüyom cokkomikAyyy canım üzülme onlar gelir birdahakine şusn gramcığın odasına odaklan hangi renk olucak?
Heaa dedim puşttt kıymetimi bill vallaha sensiz sessiz diyo hee dedim adam oll akluni alırimAy bu herifler yaaaa
Şebelek şebelettin ayrı kalınca öyle oluyo
Hahahahs penguen miii de bakalım doktorun balka bir önerisi olur belkiYaaa kiradayız kuzumm tekrar beyaz olur muhtemelen çok dokunmak istemiyoruzz biraz çatlaklık varr bian yeni olduğu için anca oturuyor oyüzden ama baya iş var vallahii 1 haftadaha dokunmam çünkü acayip kopuk gibiyim bugun belim ağrıyo totom ağrıyo doktora dicem bukadar olmaz 10 dk yürümem zor oluyo yürüyüş edemiyorum penguen gibi yürüyom cokkomik
Evett belim cok kötü kız beni etkiliyo şimdiden demekki son ayı hiç düşünemiyorum kaldım herhaldeHahahahs penguen miii de bakalım doktorun balka bir önerisi olur belki
Anladım beyaz da güzel olur odayı ferah gösterir
Yaa kızz demek öyle dinlen bakalım geçer inşallah vitaminlerleEvett belim cok kötü kız beni etkiliyo şimdiden demekki son ayı hiç düşünemiyorum kaldım herhalde
Vitmain verir muhtemelen vitamini bitti çünkh
Bakalımm gidelim göreliimm 6gün kaldıYaa kızz demek öyle dinlen bakalım geçer inşallah vitaminlerle
Pıçapı göster haddini bilsinHeaa dedim puşttt kıymetimi bill vallaha sensiz sessiz diyo hee dedim adam oll akluni alırim
Cinsiyette öğrenirsin inşallahBakalımm gidelim göreliimm 6gün kaldı
Heee dedim pıçağu salarım haaa bende sana bişeyi salarım görürsün dediPıçapı göster haddini bilsin
Inşallahh açar nubununuCinsiyette öğrenirsin inşallah
İnşallah inşallah kuzucummInşallahh açar nubununu
Sen naptın bugünİnşallah inşallah kuzucumm
Kuzum evdeydim akşam misafirliğe gittik geldik öyle vakit geçti kuzum işteSen naptın bugün
Bişey yapamamİnşallaah Bi kalan 3 seneye biterse atarım
Wuhuuuu sonra napcan
Teşekkür edrrimOhhh afiyet olsun
Bu arada fincanlar efsanee
Canım daha iyiyim şükürCanım dutummNasılsın nasıl oldun
Kobrayı mıHeee dedim pıçağu salarım haaa bende sana bişeyi salarım görürsün dedi
Haaaa anavatan kan ağliyi unuttumBişey yapamamadet oluyom
Teşekkür edrrim
Yarın içerizBugün bende içmedim
Aaa nereyeeKuzum evdeydim akşam misafirliğe gittik geldik öyle vakit geçti kuzum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?