Muhteşeminn ötesii aşkoommDeli kız
cok üzülür öyle dersem biliyosun benim arkadaslıgım cok iyidir
Tesekkür ederim baya güzeldiAllahtan haftalık kahvemi içmiştim cok guzel gözüküyor afıyet olsun
Dışarıdaydım kocişle bi yarım saat önce geldik anahtarı unutmuşuz iki leylaa çilingir geldi açtı yemek faslıydı derken ancak bu saat oldu
Ooooo hahahahaha ikinizde aklunuuzz nereydiiDışarıdaydım kocişle bi yarım saat önce geldik anahtarı unutmuşuz iki leylaa çilingir geldi açtı yemek faslıydı derken ancak bu saat oldu
Kesin öyldirrBüyük ihtimalle söyle
SöyleeeKesin öyldirr
Vay beeeeTesekkür ederim baya güzeldi
Ayy sorma ne bileyim kııız her zaman arabada yedek anahtar olurdu onu geçen gün eve çıkarmışız nasıl olduysa böyle dışarda kaldıkOoooo hahahahaha ikinizde aklunuuzz nereydii
Rezulll oldunuzz emiii olur böyle kazalarrAyy sorma ne bileyim kııız her zaman arabada yedek anahtar olurdu onu geçen gün eve çıkarmışız nasıl olduysa böyle dışarda kaldık
Yookk hiçte rezil olmadık arkadaşa gittik gelenece çilingirRezulll oldunuzz emiii olur böyle kazalarr
Zalimin kizi buk cabuk kimin gozu kaldiysa
Hahahahah iyi oldu amaaannn arada böyle amcera komik oluyorYookk hiçte rezil olmadık arkadaşa gittik gelenece çilingir
Duttan korkkk fena fenaZalimin kizi buk cabuk kimin gozu kaldiysa
Zeytinuag bidonum delinmis bir cay tabagi kadar yagim eksildikimjn gozu kaldi bilmiyorumg
Yag bidonun delinince aklkma sen geldin dutluk
Dutum sever beni baskasinin gozu kalmistirDuttan korkkk fena fena
Evettt en son sana kim geldiys eodurDutum sever beni baskasinin gozu kalmistir
Evet evettHahahahah iyi oldu amaaannn arada böyle amcera komik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?