eşim yardım ediyor sağolsun. yani yapıyorum yapınca da. çok mecbur kalmadıkça temizlikçi tutmak istemem ben. kendi işimi yaparım mecburen
Valla canım gün içinde çalışınca birde eşimde yardım etmiyor yorulmaya gerek yok temizlikçi çağır der hep :))) mecburen alıyorum. hafta sonları arada kendim de yapıyorum o zaman ayda bir alıyorum Bazen şirket çağırıyorum senelerdir aynı yer, ayda bir tabi, en güzeli halı koltuk ,sandalye vs. ne varsa yıkıyorlar duvarları da sildiriyorum :) deterjan ve tüm malzeme de onlardan giderken hediye de bırakıyorlar kullandıklarından :) gerçekten mis gibi temizlik kokuyor ev :)

benim eşim de biz yapıyoruz ne gerek var temizlikçiye der böyle bir şey söylesem öyle olabilir tabii . ben de hafta sonları yapıyorum işte fırsat buldukça. tabii eşiniz yardım etmiyorsa yorulmaya gerek yok madem kendi de istiyor
Bende onlardan biriyim ev pis ise ben depresyona giriyo gibi oluyorm hayattan zevk almıyorum
benim de tam tersi eşim öyle olunca depresyona giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…