Ohhh süper afiyet olsun bebekimOyy canımm patlamış ısırrr yiyomm
Sağoll kuzummmmmOhhh süper afiyet olsun bebekim
Kızına teşekkür et annesiVuuuyyyy kıyamazzz bana çekmez kulağımıı
Ahhh benim mucizemmmmmm dr işin nolduGısganırım seni bennnnn Gısganırım kendimdennnn
Tavır yapiyorumdurCanım nickom hanımefendi demesek
Valla canım bir ateş basıyor bı soğuk oluyor menapoza mi giriyorum nediryirim seniiyiyim sen napiyon
Dotunu yerimDediimm ahanda şinii
Son 4 ay teyzoşuuuuuDotunu yerim
Doğur daaa sabrımız kalmadı artık
Yaa senin tavrını yirim ben yawTavır yapiyorumdurama biiiplenmemisimdir
Valla canım bir ateş basıyor bı soğuk oluyor menapoza mi giriyorum nedirne yaptığımı bilemez durumdayım şuan
Adet bekliyorum kuzucum ağrılar yoklayıp duruyoAhhh benim mucizemmmmmm dr işin noldu
Nezaman peki tahminenn onu bekelyipmi gidiceksin aşkommAdet bekliyorum kuzucum ağrılar yoklayıp duruyo
Tahmini pazar gibi ama erken de olabilir bilmiyorum kiNezaman peki tahminenn onu bekelyipmi gidiceksin aşkomm
O zaman mı belli olur diyorsun bitanemmTahmini pazar gibi ama erken de olabilir bilmiyorum ki
Aynen kuzum gelince 2 ya da 3.günü gitcem
Yok bebeğim yine ilaç falan kullandırcak kam bakıcaklar artık ne zaman uygun derlerseO zaman mı belli olur diyorsun bitanemm
Yok kızz gördüm kendimi hemenTabiii kesicektin demi beniii ben niye yokum diyeee
Herşeyde var hayırr bitanemm olacakkYok bebeğim yine ilaç falan kullandırcak kam bakıcaklar artık ne zaman uygun derlerse
YeriiiiiiiiiiimmmmmmmmmYok kızz gördüm kendimi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?