Kaçta çıkıyorsun işkoliğimmmiyiyim canım şükür. mesaimin bitmesini bekliyorum. fena esneme tuttu
16.30'da kuzucumKaçta çıkıyorsun işkoliğimmm
Uuuu eşim o saatte gleiyo sen çıkıyon işten iyi bak az saat çalışıyon16.30'da kuzucumeve gitmem 17.30 oluyo işte
sabah 7.30 ama jouuuuUuuu eşim o saatte gleiyo sen çıkıyon işten iyi bak az saat çalışıyon
1buçuk saat var işinle aranda bidesabah 7.30 ama jouuuu5.30 da kalkıyorum 16 senedir
yok aslında o kadar yokta erken kalkıyorum ben anca saç baş makyaj falan1buçuk saat var işinle aranda bide
Çalışmakta cok zor ev hanımı olmakta
Offff sormaaa yaaayok aslında o kadar yokta erken kalkıyorum ben anca saç baş makyaj falan40 dakika falan sürüyo.
evet ev kadını olmak ayrı bir zor bence. evin işi de hiç bitmiyor ki
hahahaha o da iyiymişOffff sormaaa yaaa
Ovvv benim enfazla 10dk sürer
Ay sakin alma hele benim gibi iradesizsen hiç alma veremiyom çok moralim bozukNiye mutsuz oluyosunn kızzzz emzirmeyi bırakana kadar idare ett ben buyüzden kilo almak istemiyorumm geriye çokzor veriyosun kiloyuneseki1kiko almışım
Niye dert ne 5.30 da kalkacak kadarsabah 7.30 ama jouuuu5.30 da kalkıyorum 16 senedir
Haftalık 450 gram alınıyor gebelikteAy sakin alma hele benim gibi iradesizsen hiç alma veremiyom çok moralim bozuk
işte ekmek parasıNiye dert ne 5.30 da kalkacak kadar
Önceden daha çoktuda bi rimel bi fondöten bile yetiyor ruj sürmekmi kaldı ağzınsa maskehahahaha o da iyiymiş
Bende çok zor veririm normaldeeAy sakin alma hele benim gibi iradesizsen hiç alma veremiyom çok moralim bozuk
aslına bakarsan bu ara ben de saldım. bi allık bi rimel sürüyorum. saç düzleştirme işte birde. maskelerden makyaj kalmıyor kiÖnceden daha çoktuda bi rimel bi fondöten bile yetiyor ruj sürmekmi kaldı ağzınsa maske
Evett maalesefff bitirdiler biziaslına bakarsan bu ara ben de saldım. bi allık bi rimel sürüyorum. saç düzleştirme işte birde. maskelerden makyaj kalmıyor ki
Aç ve fakir yaşarımişte ekmek parası
Beni niye etiketlemedinÖnceden daha çoktuda bi rimel bi fondöten bile yetiyor ruj sürmekmi kaldı ağzınsa maske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?