Kuzum mevsim geçişlerinde olabilir üzülme. Rabbim hayra çıkarsın ınş, eşinle düzelirsiniz onu takma,bu sürecin için dua edelim ınşdün lekellenme oldu adetim başladı diye sevindim yarın da dr gitcektim ama devamı gelmiyor adet bitimi gibi
ne akıntım var ne adet var
ona aşırı üzüldüm
bi de eşimle tartıştık
o da üstüne tuz biber oldu
Küsme bebeğim sen hariçyaaaa demeyin öyle küserim
Aaayyy evett kuzum yaAma ben sana demedim mi sende hamile kalcan en kisa zamanda diye bakİcime dogdu sanki
Iyiyim şükür joubal, derse oturmadan bakayım dedim, sen nasılsınKuzzuummm ooyyy amiiinnn
Sen napiinn
Ayyy rabbim sağlıkla dünyaya getiemwyi nasipmetsin elço yaIyi kuzumm nasıl olsun diz üstü yatınca daha net hareket hissetmeye başladık
Hahahaha ben pek inanmıyorum ya burcaOlursa Allah yardımcın olsun
bak ikizler erkeği için bir şey diyemeyeceğimmm onlar daha farklıKüsme bebeğim sen hariçikizlee baya şey olar da, böyle kemdini beğenmiş inatcı kör düğüm bağlanır aşık okur ama kolay aldatan benim eski öyleydi de ondan sevmem ha diceksin daha iyisini mi buldum yok belki beteri teraziburcu ile evlendim
Oooo biliyorum kuzum kuzenimde babamda ikizler ama tam ikizleri taşımazlardı hattaa kuzenim burcuyla hiç alakası bile yokama ikizler çok merhametlidir bak kıymayın bize
Ohangi güneydii kızz oda denk gelemedi demekkiiAslan olsun yaaaa
Amiinn kuzum benimm allah herkese tez zamanda sağlıklı bi şekilde nasip etsinnAyyy rabbim sağlıkla dünyaya getiemwyi nasipmetsin elço ya
bazıları da öyle oluyor işte. yükselenden o yükselendenOooo biliyorum kuzum kuzenimde babamda ikizler ama tam ikizleri taşımazlardı hattaa kuzenim burcuyla hiç alakası bile yok
Burçların kafını erkeği değişiyorda ikizler kızıylada anlaşamıyorum arkadaş oluyoruz dostluk olmuyorbak ikizler erkeği için bir şey diyemeyeceğimmm onlar daha farklıdengesiz olabiliyolar çok gerçi ben de arada oluyorum kıs ben aşık oldum mu bitti kimseye yan gözle bile bakamazdım
AminnnnAmiinn kuzum benimm allah herkese tez zamanda sağlıklı bi şekilde nasip etsinn
BeeeeeennnnOhangi güneydii kızz oda denk gelemedi demekkii
Kovayla ikizler anlaşıyormuş baya kızımla çok iyi anlaşıcazz
Evett evettbazıları da öyle oluyor işte. yükselenden o yükselenden
Evett yaaaa baya uzunn o zamana kadar dayanamam sossyyoooo ölerreeemmmmmBeeeeeennnn23 temmuzdan başlıyor
Sık dişini beneneEvett yaaaa baya uzunn o zamana kadar dayanamam sossyyoooo ölerreeemmmmm
olur canım benim olur. benimle anlaşmak çok kolaydır. çok çabuk uyum sağlarım ben kedi gibiyimdirBurçların kafını erkeği değişiyorda ikizler kızıylada anlaşamıyorum arkadaş oluyoruz dostluk olmuyorinşallah swninle olur
Kuzuö belki soğuktanfır biraz sıcak tut kendini, eşinlede düzelir takılma öyle kuzu
Allah razı olsun canlarımKuzum mevsim geçişlerinde olabilir üzülme. Rabbim hayra çıkarsın ınş, eşinle düzelirsiniz onu takma,bu sürecin için dua edelim ınşrabbim ferahlık versin yüreğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?