- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
sen suvas lı mısın yoksam kelebişşamannn dikkat et canım ben yoldan yürüyorum kaldırımlar kayıyor diye araba gelirken kenara çekiliyorum
yok canım sivaslı değilimsen suvas lı mısın yoksam kelebişş
bende yolun ortasından yürüdüm çok yerini yoksa kesin düşcem yani bi de bot giydim altı kızak gibiymiş pişman oldum ama iyi kötü geldim bugün yarına Allah kerim
aynen yaa haftosunu da gözüküğyor yağoşyok canım sivaslı değilimhaftasonuna anca erir buzlar yarında böyle olur canım
evet canım su sıkıntısı çekeceğimize yağsın napalım her şey vaktinde sonuçtaaynen yaa haftosunu da gözüküğyor yağoş
aman yağsın bereket olsunda biz idare ederiz
Düzelecekk üzülme kuzummSigortam yok eşim buraya gelince olurmuş kağıt vs işte öyle şeyler gerekiyormuş sigortasiz da para lazim onu bekliyorum göndersinler tatilden sonra gideecem inşallah
Aşkoommm sen şimdi uyuyosundurr ben şinii günaydınnnnnnnn diyem sağaaMinnoş gebeemmm
Az kaldı karlar erisin helene şok neeee kaç gündür görmeyyom kocacımı
ama anne de olmak istiyorum
yaaaaa geçmiş olsun
adet benim 2,5 senedir yürek yarası
ama doktora gitmelisin neden böyle oluyor ki
çok şükür ablacım iyiyim ben de
Kar altındamı kaldınızz hele evden çıkamadınızişte geldimmm burdayımmm
herkese günaydın iki gündür evde mahsur kaldık
nasılsınız keyifler nasıll
Valla önceden 40 yada 45 günde olurdum simdi 15 gün ara 10 gün adet ama lekeler vs hiç geçmiyor o 15 günyaaaaa geçmiş olsun
adet benim 2,5 senedir yürek yarası
ama doktora gitmelisin neden böyle oluyor ki
insallah bebegimDüzelecekk üzülme kuzumm
Gunaydınn canım benimm napıyosunValla önceden 40 yada 45 günde olurdum simdi 15 gün ara 10 gün adet ama lekeler vs hiç geçmiyor o 15 gün
insallah bebegimgünaydın bu arada ❤
Kar altındamı kaldınızz hele evden çıkamadınız
tamda açılmadı aslında arabalar için açıldı sayılır ama yaya yolları hep buzwalla yollar berbattı bizim burda
işe bile bugün gelebildim
Eevttt yaaa istanbul perişan haldeydiiwalla yollar berbattı bizim burda
işe bile bugün gelebildim
evet ara sokaklar site içleri berbat ve buzztamda açılmadı aslında arabalar için açıldı sayılır ama yaya yolları hep buz
birkaç daha gider böyle kendi kendine erimesini beklerlerevet ara sokaklar site içleri berbat ve buzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?