- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.143
- 108
- 25
oy kuzum yardıma gelem miBende özlediiimmmmm ammaaaaaaa
Sizinle konuşuyom diye çamaşırları bıraktım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy kuzum yardıma gelem miBende özlediiimmmmm ammaaaaaaa
Sizinle konuşuyom diye çamaşırları bıraktım![]()
Yaa değil mi kuzuumm ne iyi olurduBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
@madammorD u t @Kahvem01 @karamel Latte @ASSOSyal
Lna16 @tiniminihaniim
bir mucizee
Fatmazell @Morrmeneksee
mavikelebek34 @BlueBerry4268 @ozo1907 @HeLLaa @halleyyy @Demetria @Ecemhasan35677 @Mi-Ok Yun @Nosking @sweetgirlcandy @zzekta1
Cemoos
Lavinia_98 @kedilinick @Magnifiaque @Hogwartss @sebbo
Eki Görüntüle 3006790
Bitti çoktaaaaaannn sen gelene kadarroy kuzum yardıma gelem mi![]()
Evettt çok iyi olurduu hep sevdiğimiz insanlar uzakta kalıyorYaa değil mi kuzuumm ne iyi olurdu
Afiyet olsun kuzumaa![]()
Afiyet olsun canımBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
Lna16 @tiniminihaniim
bir mucizee
Fatmazell @Morrmeneksee
mavikelebek34 @BlueBerry4268 @ozo1907 @HeLLaa @halleyyy @Demetria @Ecemhasan35677 @Mi-Ok Yun @Nosking @sweetgirlcandy @zzekta1
Cemoos
Eki Görüntüle 3006790
Beraber olsun camoosummAfiyet olsun canım
Ahh keşke toplu kahve içsek hep beraber![]()
afiyet olsun canımBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
Lna16 @tiniminihaniim
bir mucizee
Fatmazell @Morrmeneksee
Cemoos
Eki Görüntüle 3006790
Ayyyy yerim seni yaBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
Lna16 @tiniminihaniim
bir mucizee
Fatmazell @Morrmeneksee
Cemoos
Eki Görüntüle 3006790
Dimi yaa geçen seneden berii çok iyi gidiyor vallahii halam doğum günü ne göndermiştiiafiyet olsun canım
oyy orkidende maşaAllah tomurcuklanmışş açmış halinide isterim![]()
Bu arada yastığına bayıldım kirpikli mirpikliiiiiiBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
Lna16 @tiniminihaniim
bir mucizee
Fatmazell @Morrmeneksee
Cemoos
Eki Görüntüle 3006790
Bende yeriiimm senii lnammmmmAyyyy yerim seni yakeşke yakın olabilsekkkkk kuzummmm çok güzel görünüyor kahve ellerine sağlık içmiş kadar oldum çiçeğim
![]()
Çok içme bebise zararlıBir kahve alıp yürüsek uzaklara, ne yol bitse ne de kahvemiz..
Lna16 @tiniminihaniim
bir mucizee
Fatmazell @Morrmeneksee
Cemoos
Eki Görüntüle 3006790
İçtim valla hemde höpür höpür bana kahve de yeter zaten taaaa derinimden vurursunBende yeriiimm senii lnammmmm
Keşke olabilsekkk
Icmiş kadar olduysan afiyet bal şeker olsun![]()
Hahahahaha kirpikliBu arada yastığına bayıldım kirpikli mirpikliiiiiisahibi gibi yastıkları da kokoşşş
orkiden de çok güzel duruyor maşallah açacak
![]()
Çok yorma kendiniİyiyim canımm hiç iş bitmiyor süpür topla yemek bulaşık amann viledaya suyu doldurdum karşısına geçtim kahvemi içiyorum sen napıyosun![]()
Yaaaaa utaniremMucizemmm seni yerimmmmnasılsın canısı
![]()
İyiuüm tatlım sen nasılnsk
geldimm nasılsın canım
Hee yok yarısına anca içtim ya bitiremedim midemi bulandırıyorrÇok içme bebise zararlı![]()
Hahahahaha sefa olsun emiiiİçtim valla hemde höpür höpür bana kahve de yeter zaten taaaa derinimden vurursun![]()