- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
İnşallah gülüm Ayy ben kaçıyore az işler var onları toplarlayım. Ayakkabı dolabını düzenledim kışlıkları kaldırdım öyle işte hadi öptüm görüşürüzrazamanda zor uykumu alamıyorum aptal gibi ekrana bakıyorum azıcık evde geçireim işte
Kizlar bişey soyliyim dalga gecmeyin ama ben çok sakarim iki ay içinde hepsi kırılır çöp olurtabak canım kullan gitsin
Canım sağolsun beybi boşverKizlar bişey soyliyim dalga gecmeyin ama ben çok sakarim iki ay içinde hepsi kırılır çöp olur
Baktın mı canım beğendin miCanım sağolsun beybi boşver
Sjsjsjsjsjsj odani topla yeter layyn hadi bakim canli dersin yok muydu seninAne lütfen babama söyleme valla yaşım tutmayan topiklere girmicem burada uslu uslu otururum canım annem benimakşam sana kinoalı çay demleyim mi
Canım çok güzel, çok güzel sunumlar yapabilirsinBaktın mı canım beğendin mi
Ayy senin kızın profil mesajı yazdığını düşünsene beybiiSjsjsjsjsjsj odani topla yeter layyn hadi bakim canli dersin yok muydu senin
Cidden bana kalp krizi yasattin kiz allah seni netmeye
Teşekkür ederim canım benim daha güzelleri sizin olsunCanım çok güzel, çok güzel sunumlar yapabilirsingüle güle kullan
Bi ara diodu ben de gelim nolcak yasimi buyuk yazarim ; seni gebertirim dedim sana gire bi yer degil sen arkadaslarin ile takil..Ayy senin kızın profil mesajı yazdığını düşünsene beybii
Gule gule kullan canimcimBaktın mı canım beğendin mi
Teşekkür ederim canım çok sağolGule gule kullan canimcim
Amin kuzum cümlemizin ınşTeşekkür ederim canım benim daha güzelleri sizin olsun
Annem beni çok bunaltiyo diye konu açıyormuşBi ara diodu ben de gelim nolcak yasimi buyuk yazarim ; seni gebertirim dedim sana gire bi yer degil sen arkadaslarin ile takil..
Bende çok hızlı hareket ederim ama hiç kırmamKizlar bişey soyliyim dalga gecmeyin ama ben çok sakarim iki ay içinde hepsi kırılır çöp olur
Günaydinkiz sen hic mi uyumazsin :))
Biz dün sahuru erken yapip uyuduk valla kac gundur yorgunduk. Tatli geldi
HahahSjsjsjsjsjsj odani topla yeter layyn hadi bakim canli dersin yok muydu senin
Orda burda şurda felanNirdesiiiiiz
Özledin mi beniBende diyorum masalimsensin nerde
Ay sabah herkesi etiketlerken seni düşündüm durdum .Sjsjsjsjsjsj odani topla yeter layyn hadi bakim canli dersin yok muydu senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?