Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel gel tanışalım
Hoş geldinMerhaba tesekkür ederim benide aranıza aldıgınız için![]()
Lan adını unuttum hello yazdım olmadı halle yazdım olmadıHoş geldin![]()
İyiler canım benim çok şükür. Günler o kadar yoğun geçiyor ki sabahhi akşamı artık ayırt edemiyorum vallaNasılsunn cevizimm uşaklar nasıllk öp benim için onları![]()
Ama ben sevdimmm yaa bu nickiiLan adını unuttum hello yazdım olmadı halle yazdım olmadı![]()
Hela yaz pislükkkLan adını unuttum hello yazdım olmadı halle yazdım olmadı![]()
Minnosum niye değiştirdin isminiHoş geldin![]()
Kısa olsun dedim de herkes minoşa alışmışAma ben sevdimmm yaa bu nickiiMinnosprenses
Sorma bir anlıkMinnosum niye değiştirdin ismini
Sade minnoş yapaydınSorma bir anlık![]()
Ahahah ne yapayım marta kadar böyleLan sevmedim ben![]()
Kullanıcı vardıSade minnoş yapaydın![]()
Zenginsin zaarPazardsyım ben her gün pazara gisiom adanayı böyle öğrenicem![]()
Kimmiş o söyle girişek değişsin adımıKullanıcı vardı
Heee kuzuuu yaa öyle oluyorr anlamıyorsun günler nasıl geçiyorr yeğenlerimden bilirimm daha 1 saattir görüntülü yeğenimle konuştumm sapşikk ya özlemişim onu da aramızda 4 saat var gidemiyorum pekkİyiler canım benim çok şükür. Günler o kadar yoğun geçiyor ki sabahhi akşamı artık ayırt edemiyorum valla
He ya uf gene akşam oluyo yemek saati geliyoHeee kuzuuu yaa öyle oluyorr anlamıyorsun günler nasıl geçiyorr yeğenlerimden bilirimm daha 1 saattir görüntülü yeğenimle konuştumm sapşikk ya özlemişim onu da aramızda 4 saat var gidemiyorum pekk
Yeğenlerimle kaldığim oluyoduu nasıl akşam oluyor anlamiyordum bile bide geceleride otururlarr hiç uyumazlarr![]()