- 27 Mart 2019
- 30.721
- 114.488
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim bitanem çok şükürIyiyim dutum sen nasılsın bitanem![]()
Memnun oldumHahah merhaba ben de aselarya 33.5 yaşındayım![]()
Bugün bende edecektum amaa elim gitmediii yaptınmı bariiiNwyse ben gidem ıspanakları yıkayam![]()
Mutfagi toparliyordum kuzum. Makineyi boşaltmaya üşeniyorum 2 günde bir bosaltiyorum
Yaaaaa bu halinle hele ben kıyamamkii bende hemen mutlaka boşaltırdımm 1 günüm geçiyor resmen boşaltmakkMutfagi toparliyordum kuzum. Makineyi boşaltmaya üşeniyorum 2 günde bir bosaltiyorum
Ben de çok memnun oldum![]()
Ay hiç sevmiyorum makineyi boşaltmayı. Allah'tan geçenlerde robot süpürge aldım da evi süpürme derdinden kurtuldumYaaaaa bu halinle hele ben kıyamamkii bende hemen mutlaka boşaltırdımm 1 günüm geçiyor resmen boşaltmakk![]()
Ayyy süper vallahaa herkes çok memnun amaAy hiç sevmiyorum makineyi boşaltmayı. Allah'tan geçenlerde robot süpürge aldım da evi süpürme derdinden kurtuldum![]()
Ayy ütü deme bana bir sepet ütü oldu geneAyyy süper vallahaa herkes çok memnun ama
Bende hiç sevmiyorum ve ne ütüden ne süpürmekten ne çamaşır asmaktan![]()
Artık başlandı baya demi odasını falanAyy ütü deme bana bir sepet ütü oldu gene
Kıza zıbın falan aldım onlar utulenip konacak![]()
Ama heyecanlı olur yormazAyy ütü deme bana bir sepet ütü oldu gene
Kıza zıbın falan aldım onlar utulenip konacak![]()
Hayırlı işlerrYaptımminnoşun yemek topiğine bak
![]()

EyvallahHayırlı işlerr![]()
Bitti her şeyi. Çantası bile hazırArtık başlandı baya demi odasını falan![]()
Ya aslında minicik utulerken yoruyor insanıAma heyecanlı olur yormaz![]()
Daha iyi günündesin bunun her gün yıka kurula ütüle katla sı gelecrkBitti her şeyi. Çantası bile hazır
Ya aslında minicik utulerken yoruyor insanı![]()
Sende ben gibi önceden hazırlayıp kafan rahat olcakBitti her şeyi. Çantası bile hazır
Ya aslında minicik utulerken yoruyor insanı![]()