• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sende ben gibi önceden hazırlayıp kafan rahat olcak 😀
Valla her şeyi hazır şu an 😂sadece 12 tane zibinla 13 tane ağız bezi var, yeni sldim onlar utulenecek. IMG_20211129_212728.webp
Daha iyi günündesin bunun her gün yıka kurula ütüle katla sı gelecrk 🤣🤣 bit bit bit
Valla kv ile annem gelecek, utulesinler hiç uğraşamam 😂😂😂

Valla her şeyi hazır şu an 😂sadece 12 tane zibinla 13 tane ağız bezi var, yeni sldim onlar utulenecek.Eki Görüntüle 2967788

Valla kv ile annem gelecek, utulesinler hiç uğraşamam 😂😂😂
Amaa amaaa çok güzelleerrr çok miinnoşş 🥺🥲🥲 allahımm kucağına sağlıcakla nasip etsin🤲 💜🌺 iyi yapıyon celsunlerr torunları geleyyy işi görsünleerrr:KK48:

Amaa amaaa çok güzelleerrr çok miinnoşş 🥺🥲🥲 allahımm kucağına sağlıcakla nasip etsin🤲 💜🌺 iyi yapıyon celsunlerr torunları geleyyy işi görsünleerrr:KK48:
Ay darısı sana kuzucum. Sen de al sağlıkla kucağına. Bakalım cinsiyeti ne olacak seninkinin? 🤔🤔

Vallahi ben de öyle diyorum da, ikisinin yemeğini de sevmem gene ben giricem kesin mutfağa 😂
Kv de benim ütüyü kullanamıyor, annem yapar ütüleri 😂😂

• Komik
Reactions: Jou
Ay darısı sana kuzucum. Sen de al sağlıkla kucağına. Bakalım cinsiyeti ne olacak seninkinin? 🤔🤔

Vallahi ben de öyle diyorum da, ikisinin yemeğini de sevmem gene ben giricem kesin mutfağa 😂
Kv de benim ütüyü kullanamıyor, annem yapar ütüleri 😂😂
Hahahahahaha kv konusunda aynı fikirdeyizz mutfağaaa bende kimseyi sokmam düşük tehlikem vardı kv geldi bana bakmaya amann allahımm mutfağımm 2 hafta kaldı mutfağıma hiç iyi bakamamış deli oldum 🙄 allahımmm beni hep iyi ett dedim daha mecbur etme beni dedim çok takıntılıyımdırrr mutfak konusunda düzen konusunda 🤦‍♀️

Cinsiyet pazartesi inşaallahh ya

Hahahahahaha kv konusunda aynı fikirdeyizz mutfağaaa bende kimseyi sokmam düşük tehlikem vardı kv geldi bana bakmaya amann allahımm mutfağımm 2 hafta kaldı mutfağıma hiç iyi bakamamış deli oldum 🙄 allahımmm beni hep iyi ett dedim daha mecbur etme beni dedim çok takıntılıyımdırrr mutfak konusunda düzen konusunda 🤦‍♀️

Cinsiyet pazartesi inşaallahh ya
Ay hadi bakalım 😍😍

Biz hep kız dedik kız geliyor çok şükür 😍
Aynen valla, her şeyin yerini değiştiriyorlar en sevmediğim sey. Makineye tencere koymaz, elinde yıkar, bilmem ne... Ya diyorum makine niye var o zaman 😂😂
Annem eskiden güzel yemek yapardı ama artık yapamıyor. Bir de benim bibere falan alerjim var, inadına ikisi de atıyor yemeklere sinir krizine sokuyorlsr beni.

Katlanırım🤩

🤣 hee kaç gel

🙄 unuttunuz hatırlattım

Aaaaa 😱😱😱 bu ne kadar da ben 🤪
Canımcim bir de ben market market gezerim :KK53: marketleri gezerken netten de aynı ürün fiyatına bakarım

Sırf kargo ödememek için komşu ihtiyaçlarını bile gördüğüm olmuştur netten sepetten 100 lirayı geçmem gerekirse mesela :KK53:

Eşim de bende giyim meraklısı değiliz sagimiz solumuz kapansin diye derdimiz yok temiz ve yırtık olmadıktan sonra yıllarca giyeriz yani

Giyim de değilde yemek de çok harcıyoruz 5 boğaz olunca evde :KK53:

Back
X