- 25 Ağustos 2019
- 62.927
- 121.355
- 698
- 31
Harikaa bide uzaklarda mesafe olunca daha iyi kıymet biliniyorrrÇok iyio yüzden kv dedikodusuna dahil olamam
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikaa bide uzaklarda mesafe olunca daha iyi kıymet biliniyorrrÇok iyio yüzden kv dedikodusuna dahil olamam
![]()
Ne güzel en kısa zamanla senle kocişlenirsin inşallah hahahacano ben 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum bildiğin üzere bekarım
özel bir şirkette çalışıyorum![]()
Evet kuzum öyle oluyor gerçekten eşim o yüzden memleket yazalım istemez kıymetimiz bilinmez yakında olduk mu derHarikaa bide uzaklarda mesafe olunca daha iyi kıymet biliniyorrr![]()
Hadi ısırdımdilini ısır kız![]()
Aboovvvvv sen hepten çıtuuurrrrrNe güzel en kısa zamanla senle kocişlenirsin inşallah hahahabende 22 yaşındayım geçici süreliğine Diyarbakırda yaşıyorum ama konyalıyım ev hanımıyım bebişim yok çalışmalardayız
![]()
ayyy sen benden küçüksünnnNe güzel en kısa zamanla senle kocişlenirsin inşallah hahahabende 22 yaşındayım geçici süreliğine Diyarbakırda yaşıyorum ama konyalıyım ev hanımıyım bebişim yok çalışmalardayız
![]()
aynen daha tazecikAboovvvvv sen hepten çıtuuurrrrr![]()
Heee iyi dermiş kızz bizde uzaktayızzz kocimle beraber idare ediyoruzzEvet kuzum öyle oluyor gerçekten eşim o yüzden memleket yazalım istemez kıymetimiz bilinmez yakında olduk mu der
Hadi ısırdım![]()
Sorma kuuzzzz hiç beklemeydumaynen daha tazecik![]()
Büyük mü gösteriyorumdaha yolun başındasınn heleee
Sorma kuuzzzz hiç beklemeydum![]()
ben 5 aylık evliyimSen evli değilsin demi yukarıda mesajını okudum da![]()
ivit evliyim 5 aylık daha toyumcanım evli misin nerde oturuyorsun kaç yaşındasın çalışıyor musun?![]()
şimdi baktım büyük göstemiyorsun canım tam yaşındasınBüyük mü gösteriyorumzaten profilimde yaşım yazıyor amma
![]()
Yok kızzzz ondna değill aslında bizim yaşlarda bekliyordumm seniiBüyük mü gösteriyorumzaten profilimde yaşım yazıyor amma
![]()
sen kaç yaşındasın canımivit evliyim 5 aylık daha toyumSancaktepe'de oturuyorum. çok eski üyeyim aslında ama bayağıdır girmiyordum
Teşekkür ederim kelebekkiimmşimdi baktım büyük göstemiyorsun canım tam yaşındasın![]()
dimi bende öyle bekliyordumYok kızzzz ondna değill aslında bizim yaşlarda bekliyordumm seniiasıl ben 18 yaşımda gibiyimm
![]()
Yok kızzzz ondna değill aslında bizim yaşlarda bekliyordumm seniiasıl ben 18 yaşımda gibiyimm
![]()
Oooo sancaktepe geçen anneme ev arıyorduk çekmeköye ama sancaktepe anasının gözündeymiş dağbaşı biyerde çok uzakmiş gidip bakmıştı bi evben 5 aylık evliyim
ivit evliyim 5 aylık daha toyumSancaktepe'de oturuyorum. çok eski üyeyim aslında ama bayağıdır girmiyordum
![]()