- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
Evet o yüzden diyet yapınca süt azalması oluyo bende ekmek makarna vs yememeye çalışıyorum işte ne kadar olursaAaa çok pardon ya canımm çocuğun var demii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o yüzden diyet yapınca süt azalması oluyo bende ekmek makarna vs yememeye çalışıyorum işte ne kadar olursaAaa çok pardon ya canımm çocuğun var demii![]()
Dur onun için bir tane daha var yağları salla dur atayım ablaTeşekkür ederim bitanem
Kalçama oyalı yazmamı bağlayıp sallicam totişi![]()
bunuda yap abla salla yağlarıTeşekkür ederim bitanem
Kalçama oyalı yazmamı bağlayıp sallicam totişi![]()
bunuda yap abla salla yağları![]()
Oryantal den daha zevkli ki ben oynamayı çok severim ablaAldım listeye ... oryantal olmadığı için yazmayı çıkarayım![]()
İspanyol müzikleri de çok güzel canım...iki yıl önce zumbaya gitmiştim gerçekten çok keyifli hem eğleniyor hem yağ yakıyorsun.Oryantal den daha zevkli ki ben oynamayı çok severim abla![]()
Tambuğday yiyebilirsin mesela yada çavdar ekmeği ekmek ye ama beyaz unlulardan uzak dur yeter meselaEvet o yüzden diyet yapınca süt azalması oluyo bende ekmek makarna vs yememeye çalışıyorum işte ne kadar olursa
İlaçsız milaçsiz olacaksa bir el at bacım şu şişkoyaMerhabalar kilo problemi yaşıyorsanız yardımcı olabilirim![]()

Bismillah bacımMerhabalar kilo problemi yaşıyorsanız yardımcı olabilirim![]()
Bak sen...çakaaaaal
Bizim her halimiz güzel ablacımİlaçsız milaçsiz olacaksa bir el at bacım şu şişkoya![]()
Tatlım yüreğimiz güzel güzel olmasına ama az bir çitirlik da olsa fena olmazdı sankiBizim her halimiz güzel ablacım
Şişkoda güzeliz zayıfta![]()
Olur oluurTatlım yüreğimiz güzel güzel olmasına ama az bir çitirlik da olsa fena olmazdı sanki![]()
Yaaa teşekkür ederim ablacııımKıııız 04' süz daha bir güzelleşmişsin
![]()
Kıymetimi bilen yok joummmEvetttt erkek olsam almıştımm seni o ayrıı![]()
Joun yesunnn seniiiKıymetimi bilen yok joummm![]()