• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ac Karna 1 litre Su icilecek ☺️ 1 saat bekleyin ve kahvalti yapınız ... Öğlende Ayni seklinde Aksam da Ayni Sekilde 1 litre hizli su tüketimi yapıyoruz 1 saat bekleyin sabah ben 8 gbu suyumu aliyorum bu şekil 3 hafta duzenli yapinca 4 kg gitti Sürekli Ac karna Su içimi yapın
Bacum sen kimsin yada ben kimim🥰

• Komik
Reactions: Jou
Simurgp Simurgp buara kuzuş doktora gittik bugünn nubununu göstermedii oturmuş totosunun üstünee kapatmış orasını bitürlü açmadı😁
Ah ah ah sevimli bicirik🥰🥰🥰 ben renkli ultrasonda resim almak icin 3 kere gittim doktoru delirtiyordu ve vermedi resim. Doktor ultrasonu dokundurunca secdeye varir gibi kapaklaniyordu. Yarim saat durtuyordu doktor

• Komik
Reactions: Jou
Ah ah ah sevimli bicirik🥰🥰🥰 ben renkli ultrasonda resim almak icin 3 kere gittim doktoru delirtiyordu ve vermedi resim. Doktor ultrasonu dokundurunca secdeye varir gibi kapaklaniyordu. Yarim saat durtuyordu doktor
Hahahahah bu iyiydii yaaa 😁😁

Kizz bu topik epeydirr varrr hahahahaha i😁😁😁😁ilk topik diyelim falannn 😝😝
Anca görürsün tabiiii misafirleri uğurlamaktan ağırlamaktan gitmekten boşmu kalayy😁
İlk topikmi 😯 ben yeni görüyorum vallahi aşk olsun bana 😂😂 aman bugünde vardı valla babaannemizin annesi kardesı onun karısı oğullari torunu nenemizde yatılı misafirimiz bende bol misafirrrrrrrrrrr 😂😂😂😂😂😂😂

İlk topikmi 😯 ben yeni görüyorum vallahi aşk olsun bana 😂😂 aman bugünde vardı valla babaannemizin annesi kardesı onun karısı oğullari torunu nenemizde yatılı misafirimiz bende bol misafirrrrrrrrrrr 😂😂😂😂😂😂😂
Yok biliyorsun burayıı hatunlardı ismi
Ismi değişti sadece aşkoo oyüzdenn
Vallahaaa sevabında ustüneee 😁😁

Back
X