- 16 Aralık 2019
- 22.023
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.798
- 598
- 32
ÇilekliNaneli aldırsaydın ferah ferah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ÇilekliNaneli aldırsaydın ferah ferah![]()
Heeaaa sosyoooBir bilinmeyene gidiyoruz farkında mısın kuzu![]()
Adamı sen kudurtmakmı istiiiyyyooonnnnnnn looooooO da öyle dedilolipopu napcan dedi yalayacam dedim
![]()
Kudurdu ki.zatenHeeaaa sosyooo
Adamı sen kudurtmakmı istiiiyyyooonnnnnnn loooooo
Heyecannn iyidirerrr açik cay içiyomm gell içehh yaninada antepfıstığıKudurdu ki.zaten![]()
Aboouv çay tamam da benim oruç başladıHeyecannn iyidirerrr açik cay içiyomm gell içehh yaninada antepfıstığı![]()
Fıstıkk sensunnn yaaavvvvvvAboouv çay tamam da benim oruç başladıfıstığı zabaaağnan yirim
Birazdan bende giderim zabaaağnan anneme gidicemKimse yohhh ikimiz burda aşk yaşıyohhh![]()
Amannn erken gitt bahhhh sonra kv geliyorrr zaten yaa kalk sabah çocuklar kalktığı anda hazırla kapiyı kitle koşa koşa gittBirazdan bende giderim zabaaağnan anneme gidicem![]()
Bacım alıcak beni sabah 7 de hazır ol dediAmannn erken gitt bahhhh sonra kv geliyorrr zaten yaa kalk sabah çocuklar kalktığı anda hazırla kapiyı kitle koşa koşa gitt![]()
Karı işi biliyoryaaa baktı gelecekk kv hemenn sabah sabah gidiyoruzzzBacım alıcak beni sabah 7 de hazır ol dedi![]()
Bizde seni çokçookkk öperiihhh güzell kuzumm sosyommMinnak kalbinizi öperim![]()