• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Markası ne guzumm
Screenshot_20211214-233532_Trendyol.webp

Bu cano

Tamam guzumm favorilere aldım şimdiden 🤣benim vücudum çatlamaya çok müsait çünkü kilo alıp verdiğimde bile hemen çatlıyorum:KK12:
Alll bendende okadar işteee eylül ben biraz gobeğımde kirmızılı birsey farkettimm nekadar morlaim bozulmuştuuu bende kilo alip veririmm süreklii ve belimin kenarındanda olsa azcık varr umarım genede işe yararr kimine kilodan sebep yaramiyor eşimin yengesi zapzayıf birşeyy belkide olmadı onda 😀

Alll bendende okadar işteee eylül ben biraz gobeğımde kirmızılı birsey farkettimm nekadar morlaim bozulmuştuuu bende kilo alip veririmm süreklii ve belimin kenarındanda olsa azcık varr umarım genede işe yararr kimine kilodan sebep yaramiyor eşimin yengesi zapzayıf birşeyy belkide olmadı onda 😀
Amaan bee kadın olmak her türlü zor anacım napcan işte :KK70:mecbur bir şeyler kullanarak geçiyor gidiyor:lülülü:

• Komik
Reactions: Jou
Amaan bee kadın olmak her türlü zor anacım napcan işte :KK70:mecbur bir şeyler kullanarak geçiyor gidiyor:lülülü:
Hahahahahaha sormaa yaaaa bazen diyorumm amannn cocuk yapmak kolaymıı bebeğee resmen canımızı veriyoruzz dişimizin etini bile alıyorr herşeyimiz ona musaitt artıkk anne olmak hic kolay değill🥰

Hahahahahaha sormaa yaaaa bazen diyorumm amannn cocuk yapmak kolaymıı bebeğee resmen canımızı veriyoruzz dişimizin etini bile alıyorr herşeyimiz ona musaitt artıkk anne olmak hic kolay değill🥰
Evet evlatlarımız büyüdüklerinde hayırlı bir evlat olurlar inşallah 🤲🏻🥰

• Muhteşem
Hahahaha aynıi benn yaaaa 😀😀😀
Benimkide uyurken odada ben buralara takılıyoo uykum gelsin diye nedense hele snaplere çok bakarım uykum gelsin diye:KK48:
Bende öyle yapardım instagramdan reels videoları izlerdim şimdi buraya üye olunca konuşurken bir şeyler okurken uykum geliyor zaten :KK70::KK70:

• Komik
Back
X