- 27 Mart 2019
- 30.671
- 114.254
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz hepimiz çok tatlıyızAblasının kuzusu ama Fatma çok tatlı
Sevdikçe güzelleşiriz biz.seni , iyi güzel olan tüm kardeşlerimizi sevecek kadar sevgim var endişelenme tağgam miii
![]()
Dediydim ama bu kız hem tatlı hem de çok akıllı.Biz hepimiz çok tatlıyızammaa coottonuum hamiş olduğu için ona biraz daha fazla ilgili göstermek gerekk
@cotton
![]()

Estağfurullah ablacıımDediydim ama bu kız hem tatlı hem de çok akıllı.![]()
Ooyyyyy kalbinin pamukluğunu öperimm hepl bitanemmmAblasının kuzusu ama Fatma çok tatlı
Sevdikçe güzelleşiriz biz.seni , iyi güzel olan tüm kardeşlerimizi sevecek kadar sevgim var endişelenme tağgam miii
![]()
Etiket gelmedii ammaaa gördümmBiz hepimiz çok tatlıyızammaa coottonuum hamiş olduğu için ona biraz daha fazla ilgili göstermek gerekk
@cotton
![]()
Yeee biziii öppp biziiiEtiket gelmedii ammaaa gördümm
Yerimmm sizi bennn yer yerr çıturr çuturrrr kıtır kuturrr ederiiimmmm![]()
Geçtumm yatağaa ancaa çiçeklerimide suladummmYeee biziii öppp biziii![]()
Ohh guzumm ne çiçeklerin var bakamGeçtumm yatağaa ancaa çiçeklerimide suladummm![]()
Yarın çekerr atarumm kuzummOhh guzumm ne çiçeklerin var bakamsen kendin de bir çiçeksin ama
![]()
Tamammm benim de var kaktüsleriimYarın çekerr atarumm kuzummunutmazsamm
canımin içiii
sen dahadaha bir çiçekkk
![]()
Yaaa biara almak istiyorum kaktüsss bide ya ama nasıl bakılıyor bilmiyorum nere koymak lazım benim ciçekelr sagolsun 3 senedirr hiç gitmedi yerini oyle sevdilerkii bi soluyo bi açıyorrTamammm benim de var kaktüsleriim![]()
Iyi geceler güzelliğiiimm bende uyuyorumm allah rahatlık versiinnBen yatıyorum artık kıslarr iyi geceler hepinizeAllah rahatlık versin
![]()
Efendim jou
parem geri gelmiş yazık odu esata
günaydın canımGünaydııın![]()
Nasılsın kuzumgünaydın canım
Hahahaha iyiyim bende yatak keyfi yapıyorumuykuluyum canım
sen nasılsın![]()