- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
benim yerime de yap bu ara çok ayrı kalıyoruzHahahaha iyiyim bende yatak keyfi yapıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yerime de yap bu ara çok ayrı kalıyoruzHahahaha iyiyim bende yatak keyfi yapıyorum![]()
Hahaha tamam olurbenim yerime de yap bu ara çok ayrı kalıyoruz![]()
Aaaa yeni bölüm mü fragman görmedimparem geri gelmiş yazık odu esata
Nolmuş NolmuşAaaa yeni bölüm mü fragman görmedim
Esati biz mi kapsak acaba Hahhahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım bölüm sonundaydı o sahneAaaa yeni bölüm mü fragman görmedim
Esati biz mi kapsak acaba Hahhahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gülben esatla evleniyor gecede yapamadım diye eve dönüyor buluş gül gibi çocuğu bıraktı geri geldiNolmuş Nolmuş![]()
Anaaaa ben safiye naci miydi dans ediyorlardı düğün salonunda orda kapattım tvcanım bölüm sonundaydı o sahne
gülben esatla evleniyor gecede yapamadım diye eve dönüyor buluş gül gibi çocuğu bıraktı geri geldi
beklerdi canım birkaç yıl hem düğün hem o fazla kıza zaten halaydakileri görünce fena olduAnaaaa ben safiye naci miydi dans ediyorlardı düğün salonunda orda kapattım tv
Gülben dedin gerdekte ne halt edicek dedim kendi kendime
Tobe yarabbi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ya çok sevinmiştim gülben normale döndü diye psikolog iyi geldi hatta bende mi psikologa gitsem diyede düşünmedim değilbeklerdi canım birkaç yıl hem düğün hem o fazla kıza zaten halaydakileri görünce fena oldu![]()
![]()
Dutum gülben evlendi haberin yokmuNoliy len![]()
Kızz nerelerdeydinn sennn hiç çıkmıyorsun ortayaaa kaçgündür yoksun pekEfendim jou![]()
Oooyyy fatmoomm günayduunnnGünaydııın![]()
Kurbikim masumlar apartmanın da olaylarNolmuş Nolmuş![]()
fazla hızlıydı ama canım birden bu kadar iyileşmesi bana normal gelmemişti ki ben zaten uzun süredir izlemiyordum bi dün düğün sahnesine baktım o kadarYa çok sevinmiştim gülben normale döndü diye psikolog iyi geldi hatta bende mi psikologa gitsem diyede düşünmedim değil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne bileyim giderken gelirken köşe basında birine falan çarparız be mavişfazla hızlıydı ama canım birden bu kadar iyileşmesi bana normal gelmemişti ki ben zaten uzun süredir izlemiyordum bi dün düğün sahnesine baktım o kadar
parem bizim işi psikologlar da çözemez![]()
Kızzzzz bugün epeyy ağurluukk çöktüü banaaa
he sen öyle düşündün bak olabilir yada yakışıklı bir doktor falan buluruz doğru diyosun bakNe bileyim giderken gelirken köşe basında birine falan çarparız be maviş![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yaaa 12 ye kadar uyulur mu demiştin nolduKızzzzz bugün epeyy ağurluukk çöktüü banaaa
12 ye kadar uyumuşumm ama yok böyle uyku sana dedim dedim dedim
Aha geldi başıma 12 ye kadar bigüzell uyumuşumm![]()
Yoohhh normalde uyuyodumda oda bekarken hanii evlenincede ilk aylarda busaate kadar uyurdumm sonra düzeldiimm hahahahaha bebiş uyuttu anasını buseferryaaa 12 ye kadar uyulur mu demiştin noldu![]()
![]()