- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 ye kadar uyumuşummnöğrüyonuz![]()
eee karpuz da yata yata büyürmüş yat guzum yat bebemm12 ye kadar uyumuşummazdaha vitamin saatimi kaçıracağıdimm
Heeeguzzz havada çok bozukk bide hiç uyanmak istemedim nedenseeeee karpuz da yata yata büyürmüş yat guzum yat bebemm![]()
ayyyyy inşallah yağar yaa bi hafta kar yağışı gösteriyo çok heycandirikimHeeeguzzz havada çok bozukk bide hiç uyanmak istemedim nedenseekar bekliyorumm kar havası var
![]()
fırsatın varken yat uyu bence ne işin var sanki havada soğuk zaten
çalışıyorum sen napıyorsunnöğrüyonuz![]()

Mahkum açtım yeni diziymiş onu izleyecem sen napıyorsun gınöğrüyonuz![]()
Bilmemm yavv antepli değilleemmm ben haaaayyyyy inşallah yağar yaa bi hafta kar yağışı gösteriyo çok heycandirikim
ayynenn kızz hava tam yatmalık şıpır şıpır yağmur yağeyyor
antepe de kar yağıyo mu k,i
Neddiiirrr yaniifırsatın varken yat uyu bence ne işin var sanki havada soğuk zaten![]()
cano senin oraya gelebilir mağlum balkanlardan direk size geliyor soğuk havaBilmemm yavv antepli değilleemmm ben haaa
Burdada öylee baya bayaa gdlecekmiş kar
deme öyle bir sürü film listeme ekli olarak izlenilmeyi bekliyor ama vakit yokvalla bu havada en güzeli evde olup battaniyenin altında film izlemek![]()
Trakyaluyuuukkkkk biiizzz kızaaaammmcano senin oraya gelebilir mağlum balkanlardan direk size geliyor soğuk hava![]()
Ayyy yok yaa onun işide bitiyo canımm ben izlemiyorum şahsen pekvalla bu havada en güzeli evde olup battaniyenin altında film izlemek![]()
vah kaderdaşım ben de çalışıyorumçalışıyorum sen napıyorsun![]()
ne iş yapıyon bebek uuuuu izle izle ben aşaaam izledim çok gergileyiciydiMahkum açtım yeni diziymiş onu izleyecem sen napıyorsun gı![]()
yav he heeee anladm aklıma mıh gib yazımBilmemm yavv antepli değilleemmm ben haaa
Burdada öylee baya bayaa gdlecekmiş kar
muhasebeciyim canım senvah kaderdaşım ben de çalışıyorumne iş yapıyon bebek
Ahaaaaa yoooo yaşamıyorruummmmmvah kaderdaşım ben de çalışıyorumne iş yapıyon bebek
uuuuu izle izle ben aşaaam izledim çok gergileyiciydi
yav he heeee anladm aklıma mıh gib yazımentepli değilsen lazsan ema entepte yaşamıyor musun
![]()
trakyadan gün saya saya kaçmışım ben bide gel komşu olalım diyorTrakyaluyuuukkkkk biiizzz kızaaaammmherşey burda görülüyor vallahaa daha onume yıldırım düştü 5 kez burda deprem gördüm salla sallanaa artık alıştım herşeyeee
bence kocabull gell artıkk komşu olalımmm
![]()