• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oooo bugünnn çay günüymüş aşkooo bende yqptım çayyy şini koyacammm kocişee 😝😝😝 kendimede çok çok açık içicem dün içtim ama bugünde içsem birşey olurmu acaba
Kızz ben her gün iciyorum nolcakmis sadece azalttim ve açık iciyorum 🤷🏼‍♀️ Çaysız yapamam ben 😂

• Komik
Reactions: Jou
Şekerim sınırda kuzuu işin tuğafı nasıl olur yanii cok nadirdir tatlı yemek benim ve çayım hep şekersizdiirr bizde hiç beklemezdik çok şaşırdık😒
Hmm anladım sevmiyorsan aramazsın pek o zaman kuzumm :p

• Beğen
Yok kuzumm izlerdim ama bıraktımm 🤣
Topiğimde varr gelebilirsin oralara 🤣🤣
Dizi manyağı olduğum için açmışım hepp
Amaa buara hep aşk mantık intikam ı izliyorumm :KK76: hiç kaçırmıyorumm
Ayyy eşimde onu hiç kaçırmaz ben bir iki bölümünü kaçırdım izleyesim gelmiyor artık :KK70::KK70:sadakatsiz neden bıraktın gıı çok alengirli işler gönüyor bakk :KK70:

• Komik
Ayyy eşimde onu hiç kaçırmaz ben bir iki bölümünü kaçırdım izleyesim gelmiyor artık :KK70::KK70:sadakatsiz neden bıraktın gıı çok alengirli işler gönüyor bakk :KK70:
Hahahaha yaa sezon girince biran sardım nebilimm bide sıkıldımm 🤣🤣 hep kocam yüzünden eve oluyor kaçırıyorumm bakma cuma gün o dizim var ama sırf masterchef yok diye bana veriyorr 🤣🤣🤣

İc kuzu ben oglumdaykende ictim hic bi sorun olmadi 😂 Cok icmiycen bide acik icecen zarari yok yani🤗
Yaniii kimisi hamileyken foşur foşur sigara içerdiii birşey olmadı çocuğa allahtan sigarayla hiç aram yok benim yediğim içtiğim hiçbirşey yok🥰

Back
X