ne güzel valla. ne mutlu sanaGeldim gıı çok oldu yerleştirdim banyoyu tuvaleti yıkadım yarın da sil süpür yapcek koca anam gil gelcek de ona hazırlık ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel valla. ne mutlu sanaGeldim gıı çok oldu yerleştirdim banyoyu tuvaleti yıkadım yarın da sil süpür yapcek koca anam gil gelcek de ona hazırlık ederim![]()
manyahhh karııı hahahahahahahacanımfatommmmmm
yuppppyyyyyyy etiket gelmiş
sallayın kızlar memelere özgürlük![]()
oturduğun yerde totonu kıvırr yeterr aşkooooooHiiç roman oynayabilcek halde değilim![]()
al benden de o kadarHiiç roman oynayabilcek halde değilim![]()
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttt benden sizee celsunnn neresunuzzzzzzzzzzzzz loooooooooooooo
haydiiiiiiiiiiiiii illedeee olsunnn romaaannnn
![]()
Madammor
D u t
Fatmazell @Elhan
Noisy Girl
bir mucizee @ASSOSyal @kedilinick @Mavera4268 @HeLLaa
karamel Latte @mavikelebek34 @aselarya @Kelebekmf @Simurgp
Aminnn aminnn kuzuummne güzel valla. ne mutlu sanaAllah sağlık versin hepsine inşallah.
Bak o oluroturduğun yerde totonu kıvırr yeterr aşkoooooo![]()
sende mi hastasınal benden de o kadar![]()
Canım benim canııım hep böyle mutlu oldelinin hasıııyııımmmmmm![]()
sizler içincanlarımmmmCanım benim canııım hep böyle mutlu ol![]()
merak etme çocuğun doğunca sen bir süt keçisi olcaksınmanyahhh karııı hahahahahahaha![]()
benimm mememm iyi yavvv
![]()
hahahahha o kesinn bahhhhh size dicemmm ben busefer memelere özgürlük diyemerak etme çocuğun doğunca sen bir süt keçisi olcaksın![]()
![]()
Emzirinxe de daha çok büyüyormuş birde memeler biz yandık mucizekkmerak etme çocuğun doğunca sen bir süt keçisi olcaksın![]()
![]()
siz hepten yandınızzzzEmzirinxe de daha çok büyüyormuş birde memeler biz yandık mucizekk![]()
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttt benden sizee celsunnn neresunuzzzzzzzzzzzzz loooooooooooooo
haydiiiiiiiiiiiiii illedeee olsunnn romaaannnn
![]()
Madammor
D u t
Fatmazell @Elhan
Noisy Girl
bir mucizee @ASSOSyal @kedilinick @Mavera4268 @HeLLaa
karamel Latte @mavikelebek34 @aselarya @Kelebekmf @Simurgp
Param neyim yok benim Neyse beğenmezsem küçültürüm nolcek tıpta herşeye çözüm var artık hehehehe
varr varrr parannnn falannnnParam neyim yok benim
Ama yinede atarim bi göbeciik
![]()
hahahahah evett o kesin ama eski haline dönüyormuşş yaa sıkıntı yohhhNeyse beğenmezsem küçültürüm nolcek tıpta herşeye çözüm var artık hehehehe![]()