ayy varya ne olabilir acaba diye düşünmekten bi hal oldum ama aklıma hiç bu gelmemiştiBeklenen adet tarihi canım![]()
çok teşekkürler canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy varya ne olabilir acaba diye düşünmekten bi hal oldum ama aklıma hiç bu gelmemiştiBeklenen adet tarihi canım![]()
Rica ederim canım benimayy varya ne olabilir acaba diye düşünmekten bi hal oldum ama aklıma hiç bu gelmemişti
çok teşekkürler canımm![]()
vallaha ben bile bat ne olduğunu burda öğrendim şahsenn yaniiiayy varya ne olabilir acaba diye düşünmekten bi hal oldum ama aklıma hiç bu gelmemişti
çok teşekkürler canımm![]()
çooookkkAnaaaaa çok şapşik![]()
kime sorsam diye düşünüyordum en uygunu buraya sormak dedimRica ederim canım benimbende bilmediğim zamanlarda hep sorardim
sat da son adet tarihi
![]()
hahaaha bat birde sat varmış bakvallaha ben bile bat ne olduğunu burda öğrendim şahsenn yaniii![]()
sıhhatler olsun cinimmmDuş ettim de geldim ooohh yüzüme maskemi de sürdüm benden iyisi yok şu an![]()
sat neydiii ben işin tuğafııı saat mı demek istedi acaba dedimmkime sorsam diye düşünüyordum en uygunu buraya sormak dedim
hahaaha bat birde sat varmış bak![]()
Iyi yaptın Canım, sor tabi cekinmeden buradakime sorsam diye düşünüyordum en uygunu buraya sormak dedim
hahaaha bat birde sat varmış bak![]()
hahahaha sat son adet tarihi demekmişsat neydiii ben işin tuğafııı saat mı demek istedi acaba dedimm![]()
Ohoooo fatoşa bak şekiller şukullarDuş ettim de geldim ooohh yüzüme maskemi de sürdüm benden iyisi yok şu an![]()
Artık herkese hava at sende beybihahahaha sat son adet tarihi demekmiş![]()

iyiyim çiçem seni gördüm da iyi oldumOoo pammik piyemsesiimmiyiyim şükür senden nabersin acaba
![]()
Sen iyi olacaksan ben hep gözünün önünde durayım bebeyiimmiyiyim çiçem seni gördüm da iyi oldum![]()
evet bat sat diye dolaşcam topiklerdeArtık herkese hava at sende beybi![]()
Aynen beybi uzun teorik cümleler kurarsın batlı satlievet bat sat diye dolaşcam topiklerde![]()
HahahhaOhoooo fatoşa bak şekiller şukullar![]()
Iyiyim kuzum çok şükür sen nasılsınHahahhanasılsın bacımsuu
![]()