• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaaaaa inanmıyorum çok üzüldüm kuzu yaaa kıyamam 😢
Bende çok ağladım çok üzüldüm ama bisey gelmiyor elimden😢 ama benden giderkrn hamileydi ya gri british cinsi disi ile erkek ankara kedisinden tekir kedi cikmis anlayamadim bide 4.5 5 ayda bircok kez ciftlestiler ben zannediyom ya beyaz yada gri olur resimde gordugün gibi yavrusu 😁
Ahahaha ne güzeldir kestane balı kim bilir ben bilmem 🤣🤣🤣🤣

İşte mesela beni unutmuşsun gel tanışalım mesela:KK8:
Tanışalım canım :KK8:
Derimm kuzumm benim 😍😍😍😍😍😍💞💞😙😙😙😙😙💕
Mavişim 💙 temiz temiz otur tatlım. Ellerine sağlık. Ve de afiyet olsun. :KK60:
Etiket yapan parmakların dert görmesin canım.:dua:
Ne demek ablacım 😙 Sağolasın ablam gel beraber olsun😍😍😍💞💞💕💕😙
Maveracigim yeni girdim yeni gördüm ♥️ başım ağrıyor 😅 uykum var
Karisigim
Sen nasılsın ♥️dil öğrenmeye basladin mi ☺️gideceksin buralardan🤷
Öğreniyorum canım yavaş yavaş😊😊 iyiyim çok şükür 😍😍😍 geçmiş olsun bitanem 😙😙😙😙

Bende çok ağladım çok üzüldüm ama bisey gelmiyor elimden😢 ama benden giderkrn hamileydi ya gri british cinsi disi ile erkek ankara kedisinden tekir kedi cikmis anlayamadim bide 4.5 5 ayda bircok kez ciftlestiler ben zannediyom ya beyaz yada gri olur resimde gordugün gibi yavrusu 😁

Bende yürüyüşe çıktım 3 te markete gittikk eve geldik üstüne yemek yaptımm şini yedimmm ve totom yorulduuu😁😁

Tam gidicektim eylül ayında tüpe kuzuu meğersem hamileymişimm ben şok geçirdim ya zaten ilkbaşta kanamam çok oldu düşük bile çok belliydi ama allaha şükürr bana tutundu 🤲
Cinsiyeti öğrenemedikk geçen pazartesi gittik nubununu kapatmış göstermedii inatçı çıktı benim sıpaa😁😁 ooyyy buzaman hep gaz zaman ya zatenn allahh kolaylıkk versinn canım beniimm🌺🌺
Pamuğımmmmm senin böyle hamile kaldığını bilmiyordum 🥺
Gel beraber olsun 😋😋😋😋😍😍😍😍😍💞💞💞💞
Yaaaa çokkkgzeellllll🤤sen naaaaptıınnn

Nerden başlayalım:KK8:

• Beğen
Reactions: Jou
Pamuğımmmmm senin böyle hamile kaldığını bilmiyordum 🥺

Yaaaa çokkkgzeellllll🤤sen naaaaptıınnn

Nerden başlayalım:KK8:
Yaa canımm ben çok uğraşlar içinde yaşadımm rahim film desen klomen desen 2 aşılama desen hep olumsuzduu yumurtam büyürdü ama çatlamazdı buda allahh işte ol dedi ve oldu 🤲🤲 çatlasada olmuyordu gelişme

Evet yan-yana çok ilginç duruyo beybi, nasıl olur🤔arada kacak var belkide😂

Üyeligim iptak ettim
Yenidem giriş yapınca gitti 😑prolugu yarışmadan almışım 😑
Yaa😳😳 yarışmadan kazanınca geri gelmiyor mu anaa😳😳çok saçma😒 sonuçta o hal sana verilmiş geri geldiğinde alman lazımdı😓
Ben üşenmem de böyle arada keyif bardagı olarak iyi oluyor 😁😁😁 ince belli her zaman favorimdir 😁😁😁😁
Hahah bana kalsa misafirlere de koca koca kupalarda veresim var 🤣 ne ikide Bi çaya kalkcaz🤪
Kimin başına örecen 🤪
Kendi başıma🤣 🤣
Amin canim çok sagol 🤗😘 Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip eylesin 🤲🏻💜
Aminn aminn kuzum inşallah 🥰 🥰

Back
X