• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pisiler 2 ay oldu ya sahiplendireli 😁 dogum yapmis 3 yavrusundan 2 si ölmüş 1 yavrusuyla sahiplerinde beyaz kedimi yani erkek olani da yavrusuyla annesine mama karsıliginda petshopa vermisler 😕😕😕
Erkek olanı yavrusuyla annesine mama karşılığında petshopa .
Burayı anlamadım canım

Yaa😳😳 yarışmadan kazanınca geri gelmiyor mu anaa😳😳çok saçma😒 sonuçta o hal sana verilmiş geri geldiğinde alman lazımdı😓

Hahah bana kalsa misafirlere de koca koca kupalarda veresim var 🤣 ne ikide Bi çaya kalkcaz🤪

Kendi başıma🤣 🤣

Aminn aminn kuzum inşallah 🥰 🥰
Kuzu siz ne kadarlik oldunuz sorucam unutuyorum🤗🤩😍

Sağol ablam 😊😊😊😊😊😊😍😍😙😙 sen napıyorsun nasılsı iyisin insallah 😍😍😙😙

Sağol canım benim senin kadar olmasakda hani 😊😀😀😀😀😘😘😘😘😘😍😙😙😙😙💕💞
Mavişim çok şükür bir sıkıntı yok. Sıkı bir diyete girdim. Bugün ikinci günüm. Fırsat buldukça yürüyorum. Hedef -10 kilo... sağlıklı bir şekilde yürütüyorum. Meraklanma aç kalmıyorum. :KK60:Senin de huzurlu sağlıklı günlerin olsun canım ❤️.

Ammaaa ammaaaaa kuzummm
3 te ten beri dışarayduummm
Yurüyüş ettikk bi hava bi esiyodu ormanda geçtik markete 2 saat marketlere dolandıkk :D
Eve geldim saat 5 yemek yaptım yedikk bulaşık derken daha yeni totom gördü koltuğu ve üstümde bi ağırlık çöktü birazda 😁 yoksaa sana selam vermesem ölürüümmmmmmm💜💜💜💜🌺🌺🌺🌺💋💋💋💋

Ammaaa ammaaaaa kuzummm
3 te ten beri dışarayduummm
Yurüyüş ettikk bi hava bi esiyodu ormanda geçtik markete 2 saat marketlere dolandıkk :KK70:
Eve geldim saat 5 yemek yaptım yedikk bulaşık derken daha yeni totom gördü koltuğu ve üstümde bi ağırlık çöktü birazda 😁 yoksaa sana selam vermesem ölürüümmmmmmm💜💜💜💜🌺🌺🌺🌺💋💋💋💋
Ben bilmem ne zaman girsem burdasin 🤣

Back
X