• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cipsi hamilelikte yasak zaten evde var kociş aldı ama bana tuzlu kurabiye aldıı hahahaha gizliden bitane aldım içindennn cipsiyi 😝😝
Hehehehe afiyet olsun guzuuum bir ikiden bir şey olmaz diye düşünüyorum :KK48:

• Komik
Reactions: Jou
:KK200:Sen bağaaa benzedunn heleee
He yaa sağaaa benzedum aşkuuumm :KK200::KK60::KK60::KK60:
Evet yan-yana çok ilginç duruyo beybi, nasıl olur🤔arada kacak var belkide😂
Yok kız diyorum ya baska kedi görmedi ki hiç sadece kendi erkeği 😁😁😂😂
Yaa😳😳 yarışmadan kazanınca geri gelmiyor mu anaa😳😳çok saçma😒 sonuçta o hal sana verilmiş geri geldiğinde alman lazımdı😓

Hahah bana kalsa misafirlere de koca koca kupalarda veresim var 🤣 ne ikide Bi çaya kalkcaz🤪

Kendi başıma🤣 🤣

Aminn aminn kuzum inşallah 🥰 🥰
Ayy gelin olunca bide hep ben tazeliyorum çaylari sorma 😁😁😁😁
Erkek olanı yavrusuyla annesine mama karşılığında petshopa .
Burayı anlamadım canım
Petshop a satmışlar mama karşiliğinda kediler çogalinca bakamiyacaz diye erkek olanı mama karşiliginda satmişlar yani 😑😑😑😑😑😐😕😕
Mavişim çok şükür bir sıkıntı yok. Sıkı bir diyete girdim. Bugün ikinci günüm. Fırsat buldukça yürüyorum. Hedef -10 kilo... sağlıklı bir şekilde yürütüyorum. Meraklanma aç kalmıyorum. :KK60:Senin de huzurlu sağlıklı günlerin olsun canım ❤️.
Bende uğrasıyoru, diyetle ya abla 3 kilo vermisim de yaza kadar 70 olmam lazim 😀😀😀😀😀13 kilom var daha verilecek ekmek yemiyorum vs öyle şeyler iste amin ablam hepimizin güzel olsun günleri 💕💕💕💕💕
Ayyy adı güzelllll 🤗ahaa bu da konyalı 🤣🤣🤣ben de konyalı karaman😁😁
Osbir yaşındayım denizlide yaşıyorum buraya gelin geldim çünkü niye memleketimde erkek kıtlığı vardı uf salak kafam:KK67:
Ahahahahah😂😂😂😂😂 sağol canım baya uzağa gitmissin sen 😁 benimki 70 km var
Canım benim afiyet olsun 🤗🥰
Bende de bir akşam kahvesi gelsin 😋
Afiyet olsun bitanem 😊😊💞💞💞💞

Back
X