• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaa yarın opu mu var 😍 hadi bakalım inşallah kaliteli kaliteli embriyolara ve sonrasında sağ salim kucağına alacağın hayırlı evlatlara vesile olsun inşallah canım 😍
Yazın da kalabalıktı ama şimdi dolar falan artınca yurt dışından mı gelip yaptırıyorlar acaba 🤔
Benim tahminime göre yarın😂 amin canım cok sağol 🥰
Yabancıda var evet ama cogunluk türk bence.

İnşallah inşallah kuzum🥰 Rabbim gönlündekini hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin 🤲😍
aminnnnnn canım benimmm :KK68:
sen de hamişsin dimi sağlıkla kavuşun kuzummm:KK68:
Benim bu 4. Denemem olucak. Ama 2. Kez sıfırdan baslıyorum embriyom kalmadıgı için basladım coktan yani bu son kontrol sanrıım yarın opu olur🥰
Ya bende ilk denememde kolaylıkla iğneleri bulurken bunda biraz zorlandım. Ama sebebi talep yoğunlugu kesinlikle ben 4 senedir bu işin içindeyim hiç bukadar kalabalk görmemiştim merkezi
merhabaaaa canm sen de mi tüpçüsün ben de tüpçüyüm gel tanışak:KK53:
aynen işte bende sevinemiyorum açıkçası sanki arkadan daha beteri gelecek gibi geliyor
ne hale geldik ay :eğlence:
Rabbim gönlündekini versinde inşallah arka arkaya 4 tane kızlı oğlanlı doğur amiin 🧡🤲😘
yaaaa bu ne güzel duadır kocamannnn aminnnnn kuzuşummm:KK68:

Benim doktorum dondurulmuş tercih ediyor. Diğer denememde hepsi dondurulmuş olmustu. Bende dondurulmuştan yanayım cünkü opudan sonra 1 hafta zor geciyo benim için
En iyisi balım benimkide dondurulmuştu. Dediğin gibi opudan sonra iyileşme süresi zaman alıyor hem sen kendini toparlamış oluyorsun hem de dondurulmuş da tutunma şansı yüksek oluyor diyorlar🥰🤗

aminnnnnn canım benimmm :KK68:
sen de hamişsin dimi sağlıkla kavuşun kuzummm:KK68:

merhabaaaa canm sen de mi tüpçüsün ben de tüpçüyüm gel tanışak:KK53:

ne hale geldik ay :eğlence:

yaaaa bu ne güzel duadır kocamannnn aminnnnn kuzuşummm:KK68:
Amin inşallah kuzum🥰 bende tüpçüyüm🤣 doğalgaz tutmadı tüpe geçtik 😁

Tanışalım canım🥰
Evet ben 4 yıldır tüpçüyüm 😂😂
canımmm benim Allah kolaylık versin
benim de bu ikinci denemem birincide yumilerim boş çıkmıştı
şimdi inşallah bi tane embriyom oldu transfer bekliyorum :dua:
Amin inşallah kuzum🥰 bende tüpçüyüm🤣 doğalgaz tutmadı tüpe geçtik 😁