- 25 Ağustos 2019
- 62.925
- 121.351
- 698
- 31
ahahahaha bi 5 dk oturduk yattım aşşağaaa kızz pek uyuyamadım gerçi belim ağrısındanGünaydın kuzumkayınvalideciğinde ilk gecen nasıldı ?
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahaha bi 5 dk oturduk yattım aşşağaaa kızz pek uyuyamadım gerçi belim ağrısındanGünaydın kuzumkayınvalideciğinde ilk gecen nasıldı ?
![]()
ahahahaha bi 5 dk oturduk yattım aşşağaaa kızz pek uyuyamadım gerçi belim ağrısından

Kızz hele 2 buçukta geldik gece herjes uykularda
Oyy oyy oy kıymetli gelinGece vardum pampaaa![]()
Ee siz de gelince hemen uyudunuz heKızz hele 2 buçukta geldik gece herjes uykularda![]()
Hahahaha napiyimm cok uykum vardı benimmEe siz de gelince hemen uyudunuz he![]()
Hahahaha yakın sanırım hemen gittiğinize göreHahahaha napiyimm cok uykum vardı benimm![]()
Eşin alsın hediyeeeBiri bana radyo hediyr etmeli![]()
Bende anca geldimmm@karamel Latte @kedilinickbir mucizee @madammor @Elhan @ASSOSyal
D u t
BlueBerry4268 @Migim @mavikelebek34
Fatmazell
Röööörrrrraaaayyyyydddddduuuuuuunnmmmmm
Vallaahhhaaa glemezsenizz ben birazdan kaçarrr![]()
Aaaa ben gece severim kızzzHahahaha yakın sanırım hemen gittiğinize göre
Gece yolculuğunu hiç sevmem ben hep uykum gelir![]()
Hahahahahaha olsun tam zamanına geldin cano kahvaltı yedik ettik konusuyozzz bolbolEşin alsın hediyeee
Bende anca geldimmm![]()
Aman iyi vallahi bende şuanlık oturuyom bakalımHahahahahaha olsun tam zamanına geldin cano kahvaltı yedik ettik konusuyozzz bolbol![]()
Allahh aşkına misafir demeAman iyi vallahi bende şuanlık oturuyom bakalım![]()
Yok işte şimdilik sonrasını bilemiyom canoAllahh aşkına misafir deme![]()
O günahını alamaz şuanEşin alsın hediyeee
Bende anca geldimmm![]()
EeyyvaahhhhYok işte şimdilik sonrasını bilemiyom cano![]()

Çok konuşmasınO günahını alamaz şuan2 gündür yeterince para harcadı
![]()
Ne güzel yakınmışAaaa ben gece severim kızzz
Yok eşim 12 de çiktı işten kuzu oyüzden anca çıkabildik yola 1buçk saat var kv ye yol
Anneme 2 saat

Yaniii eşim 10 senedir kendi çalıştı tekbaşına yaşadı ben geldimm bendne kurtulamaz olduNe güzel yakınmış![]()