- 8 Nisan 2017
- 57.867
- 314.176
- 698
Daha oncede gelmiştim denk gelmemisizdi sosyalimIyi ki burayada geldin minikom![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha oncede gelmiştim denk gelmemisizdi sosyalimIyi ki burayada geldin minikom![]()
AhahahaO günahını alamaz şuan2 gündür yeterince para harcadı
![]()
yemek yaptık fırında tavuk patates puding gerisi daha yok çay cerez yedik ictik ev halkiylaEeyyvaahhhh![]()
Nasılsın?Merhaba canım![]()
Oooo menü harikaaaAhahahao zaman ilerleyen zamanlarda alır
yemek yaptık fırında tavuk patates puding gerisi daha yok çay cerez yedik ictik ev halkiyladaha kimse yok bakalım
![]()
Iyiyim şükür senNasılsın?
Ben de çok şükür iyiyim. Yoruldum bayaIyiyim şükür sen![]()
Misafirlerin mi çaya gelcek 2 çocuk arasında bunları yapmak zaten zorrBen de çok şükür iyiyim. Yoruldum bayailk kez çocuklarla poğaça,kurabiye yaptım da. Nasıl mücadele verdim anlatamam. 2 dakika durun diye diye . çaya gelecekler de.
GüneşlimiydiiBugün hava ne güzeldi koca gün sahilde gezdim geldim![]()
İlk çıktığımda baya bir rüzgarlıydı sonra 4 gibi çok güzel sakin hiç rüzgar soğuk kalmadıGüneşlimiydii![]()
Buara sıcaklık gelecek diyordu hava ama kaçgübdür var güneşİlk çıktığımda baya bir rüzgarlıydı sonra 4 gibi çok güzel sakin hiç rüzgar soğuk kalmadı![]()
Güneş olsada soğuktu hava ama ya bugün o soğuklukta gitmişBuara sıcaklık gelecek diyordu hava ama kaçgübdür var güneş![]()
Hahahah iyi güzel geçti yürüyüşmü ettin heleGüneş olsada soğuktu hava ama ya bugün o soğuklukta gitmiş![]()
Arkadaşımla çıktım öyle canım oturduk yürüdükHahahah iyi güzel geçti yürüyüşmü ettin hele
Ooo harikaaaArkadaşımla çıktım öyle canım oturduk yürüdük![]()
Yeme yeduk ağırlaştıkNapiin gülümmmm![]()