• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zaten iznimin son bir haftası bitti iznim yani yaziyi gönderdik iptal ettiremem 2020nin iznini kullandım kullanmasam yanacakti o ayrı konu bir ay çalışıp bir daha izin isticem mecbur:KK43:bu seferde 2021inden 20 gun izin alcam mecbur çok iznim var tatlim yani onda sikinti yok
O zaman sıkıntı yoktur alırsın tekrar 🥰

Valla bende artık bıraktım iş güç yemek olayını hoş şimdiye kadar işine gücüne elimi vurmadım vurmam kendi evimin işine zor yetisiyorum bı de onunkini yapamam valla otursun yapsın hiç bişey yapmiyosa kadın tutsun bacım gittiğimde bı yemek yaparım başka da yok çünkü kendine bırakırsak sabah kahvaltisini öğlen öğle yemeğini akşam akşam yemegini de gece yarısı yeriz 😂
Ooooo iyi yapıyon vallahaa 😁😁

Guzel oldguumu da nerden cikardun :KK8:iyi bende kizla koca uyuyor bende kk keyfi :KK70:
Aaaaa bütünn kızlarr kadınlarrr herzamann güzeldiirrrr sen apayrı güzelsindirr herkes ayrı güzelll😍😍😍😍 hahahaha bizimkide uyuyo uşağum karnımda uyuyo kvle kp uyuyolar ben ayakta kk da 😆😆

Back
X