• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varda cok iyi haberler yok malesef canım 😔
7 tane kalmıştı 4 ünün gelişimi durmuş geriye 3 tane kalmış onlarda geriden geliyo biraz dediler moralim alt üst oldu dün. Yarın son kez arayıp bilgi vericekler bakalım 5. Güne ulaştılarmı. Neden böyle oldu geçen denemem bu şekilde olmamıştı diye sordugumda büyük bir sperm faktörünüz var ortada Ondan dolayı da olabilir bu ayki verdiğiniz yumurtalardan dolayı da olabilir bunların hepsi bir ihtimal dedi🤷🏼‍♀️
Yaaa çok üzüldüm😥hepsini 5.güne neden bekliyorlar ki 3.gün dondurma yok mu u
Sağlıklı olsun inşallah diğer üçü sağ salim gelişir dondurulur sana da tutar canm 😢

Nasip olırsa evet gittim doktora tüm tahlilleri verdim birazda karın ağrım vardı enfeksiyon olmuş ilaç verdi çok şükür oda geçti gibi ağrım yok ilaç bitene kadar kullanıcaö ❤️ ama istiyoruz zaten nişanlıykemde bu konuda fikirlerimizi söyledik evlendikten birkaç ay sonra plan yaptık rabbim nasip ederse inşallah hayırlısıyla 😘
Çok iyi yapmışsın önce doktora gitmekle tebrik ederim seni🥰
İnşallah hemen olur Rabbim aratmadan nasip etsin canım🥰😍

Nasip olırsa evet gittim doktora tüm tahlilleri verdim birazda karın ağrım vardı enfeksiyon olmuş ilaç verdi çok şükür oda geçti gibi ağrım yok ilaç bitene kadar kullanıcaö ❤️ ama istiyoruz zaten nişanlıykemde bu konuda fikirlerimizi söyledik evlendikten birkaç ay sonra plan yaptık rabbim nasip ederse inşallah hayırlısıyla 😘
Yaaaaa aramızda yeni gebiş adayları mu varrrr 😍😍

Yaaa çok üzüldüm😥hepsini 5.güne neden bekliyorlar ki 3.gün dondurma yok mu u
Sağlıklı olsun inşallah diğer üçü sağ salim gelişir dondurulur sana da tutar canm 😢
3. Gün Dondurma var. Bizimkiler genetiğe de gidebilir di Onun için beşinci günü bekliyorlar sanırım Bir de doktorum genellikle beşinci gün embriyosu transferi yapıyor ondan da olabilir 😔 yarın belli olucak hersey pek ümidim yok ama🤷🏼‍♀️

Hee yoktum tanışalım :KK8:
Nerden başlim osbir yaşındayım
Çalışıyorum
Hayattaki yegane amacım çocuk sahibi olmak ama olamıyorum ehehehe :confused:
Neden burdayım çünkü buradakileri çok sevdim hoş sohbet muhabbet
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Haa yok sonuncusu demiyoduk:KK48:
öle işte😁
Bende 26 yaşındayım☺️ Benimde çocuk yok bekliyoruz bakalım nasip. Rabbim sağlıkla nasip etsin sana da inşallah 🤲🏼 ☺️ Çok doğru yerdesin burada herkes çok iyi insanın kafası çok dağılıyor valla 😍

Aa varmı yoksa minnoşum ön hazırlıkmı 😍

Back
X