• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende hala yataktayım canoo 😒
Akşmaa kadar sütyenle durmakk canım çıkıyo rahat bırakamıyorum gögüslerimi 😔 içim iyice sıkılmaya başladı artık 🤦‍♀️
Bol giysen canim olmuyo mu. İlk benimde öyleydi biliyon mu. Oglumda sutyen takamadim ama bu rahatsiz etmiyo bunda rahat o yönden.

• Beğen
Reactions: Jou
Bol giysen canim olmuyo mu. İlk benimde öyleydi biliyon mu. Oglumda sutyen takamadim ama bu rahatsiz etmiyo bunda rahat o yönden.
Bol neyim var pek rahat olamıyorum bol giyincede öyle çok şey almadım ama bol giysemde gögüs uçlarım zaten maşaallahhh emzik gibii 😁😁

Evvvettt yazmasamda devamında o vardı anladın beni pamuşşşşş🤣🤣🤣🤣
Nasılsın iki gözümün çiçeee
Hahahahaha onu sallarsann direk gelurr aklumaa :D
Iyiyimm kuzuş birazdan kalkcam yataktan üstünü çıkartt sütyeni giy tekrar üstünü giy eşomafmanı giy offff vallahaa eziyet kv evinde kp kaynım çoğu evde sütyen zaten benim hepten canımı sıktı 😒

Hahahahaha onu sallarsann direk gelurr aklumaa :KK70:
Iyiyimm kuzuş birazdan kalkcam yataktan üstünü çıkartt sütyeni giy tekrar üstünü giy eşomafmanı giy offff vallahaa eziyet kv evinde kp kaynım çoğu evde sütyen zaten benim hepten canımı sıktı 😒
Aklunu seveeyimmmm

Off kalabalığı hiç sevmem 😒
Bi an önce evine dönerdde rahatlarsın umarım

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Back
X