• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyiyim balım keyifler tıkır şu sıralar çok şükür 😍
Sende durumlar nasıl, herşey güzel mi bir gelişme var mı?
Hep iyi ol 🥰🥰aynı kuzum Bi gelişme yok gala
canım mısın sen :KK15:
Balım mısın sen :KK8:
Evet canım evlenince ev hanımı oldum 🤪 arada çok çalışasım geliyor ama böyle de güzel geliyor ya ben biraz ev insanıyım😂
Yaaaa çokzelll🤤ben de evcimenimdir insancıl değilimdir fazla 😁evdeyken çalışmak istiyordum çalışıyorum evde kalmak istiyorum bıktım çalışmaktan 😒
Doğurabilseydim 😒

Gencler toplanın bı size bişey gösterecem 😂
Yaaaaaaa
Kaldır bunu 🤣🤣 banlanırsın yasak 🤣🤣🤣
Ben neden görmedim neydi oooo
kız sus zaten 30 uma ne kaldı 30 olunca da 35 e ne kaldı derim artık :KK70:
sabır kalmıyor şekerim insanlara tahammülüm kalmadı şu yaşımda :KK70:
Evlen kız bakma sen bunlara evlilik güzel şey başbaşa dizdize bazen kedi köpek gibi bazen başka şeyler ihihiihihi😁evlen sen evlen

Yaaaa çokzelll🤤ben de evcimenimdir insancıl değilimdir fazla 😁evdeyken çalışmak istiyordum çalışıyorum evde kalmak istiyorum bıktım çalışmaktan 😒
Doğurabilseydim 😒

Yaaaaaaa

Evlen kız bakma sen bunlara evlilik güzel şey başbaşa dizdize bazen kedi köpek gibi bazen başka şeyler ihihiihihi😁evlen sen evlen
İçine saromsak sokan kadını görmüş🤣

Doğurabilseydim 😒

Yaaaaaaa

Bende çalışırken evde olmayı istiyordum hep 2 yılı geçti evdeyim çok nadir demişimdir çalışsam diye ama anlık gelip geçiyor 😂😂
İnşallah yakın vakiitte 24 saat annelik mesaisine başlayalım 🤲🏼😍😍

İçine saromsak sokan kadını görmüş🤣
tenor.gif

Bende çalışırken evde olmayı istiyordum hep 2 yılı geçti evdeyim çok nadir demişimdir çalışsam diye ama anlık gelip geçiyor 😂😂
İnşallah yakın vakiitte 24 saat annelik mesaisine başlayalım 🤲🏼😍😍
Ayyyy inşallah yaaa inşallah 🤗🤗

Hep iyi ol 🥰🥰aynı kuzum Bi gelişme yok gala

Balım mısın sen :KK8:

Doğurabilseydim 😒

Yaaaaaaa

Allah razı olsun canım benim, inşallah hep birlikte iyi olalım 🤗😍

Back
X