• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklimda öyle kalmis kuzu 🤭 Sana bise diyim mi senin üstüne 3.kez gidicem kontrole 10ocakta randevu aldim 3lü testimin sonucunu görmeye gidicem 😅😅🤗🤭
Allahuummmmm bayılaazzaaammmmm
dramatic-teletubies.gif

Hastayım kızlar aile hekimligine gittim de adet düzensizligi icin duphastonn yazdirdım aksamda dedemizin torunu geldi
10 gün regl oldum 9 gün kesildi tekrar 10 gün daha regl oldum 10 gün kesildi ve tekrardan regl oluyorum bugün 15. Gün olacak reglim 😢😢😢😢😢😕😕😕😕
Hahahahakızz hergün misafirlerii hep var bugün pek gelmediii görünürdüü😒 BlueBerry4268 BlueBerry4268

Hastayım kızlar aile hekimligine gittim de adet düzensizligi icin duphastonn yazdirdım aksamda dedemizin torunu geldi
10 gün regl oldum 9 gün kesildi tekrar 10 gün daha regl oldum 10 gün kesildi ve tekrardan regl oluyorum bugün 15. Gün olacak reglim 😢😢😢😢😢😕😕😕😕
Aaaa niye öyle oldu bukadar regl gördün yaaa kuzumm benimmm niye böyle oldu😔😔

Duphastonla yoluna girecek canım
Kaça aldin duphastonu zamlanmis mi

Geçmiş olsun bu arada

Back
X