- 25 Ağustos 2019
- 62.968
- 121.425
- 698
- 31
Oooo üçkuruş severizz pampaaaBenim kocam çalışıyor bu hafta sonu iznini hafta içi kullandı
Bende üç kuruşun izleyemediğim bölümlerini bitirdim![]()
Benim kocişte gitti eve bi tuğaf oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo üçkuruş severizz pampaaaBenim kocam çalışıyor bu hafta sonu iznini hafta içi kullandı
Bende üç kuruşun izleyemediğim bölümlerini bitirdim![]()
Gocam evde ben işteKocanı nere yolladun kızzźzzzzz
Alışırsın alışır ben her yaz memlekete gidiyorum diyarbakır sıcak olunca 2 ay 3 ay kocasız takılıyorum kafam rahat oluyorOooo üçkuruş severizz pampaaa
Benim kocişte gitti eve bi tuğaf oldum![]()
Aboovv 2 3 ay mı eneeee iyi rahat ediyorsun ben evimi arıyorummAlışırsın alışır ben her yaz memlekete gidiyorum diyarbakır sıcak olunca 2 ay 3 ay kocasız takılıyorum kafam rahat oluyor![]()
Mecbur napayım gıı klima olduğu halde duramıyorum sıcak buralar eşim zorluyor bazen bu yaz gitmek istemiyorum o diyor yapamazsın bırakırım seni yine diyeAboovv 2 3 ay mı eneeee iyi rahat ediyorsun ben evimi arıyorumm![]()
Hahahahahaha okadsr sıcak oluyormu ya orası şaşırdımmmMecbur napayım gıı klima olduğu halde duramıyorum sıcak buralar eşim zorluyor bazen bu yaz gitmek istemiyorum o diyor yapamazsın bırakırım seni yine diye![]()
Hem nasıl 50 55 dereceye çıkıyor kızz gündüz dışarıya çıkamazsın hiç ancak akşam 5 ten sonra onda bile sıcak eser illa duş alıp çıkmam lazım ki bunalmayasınHahahahahaha okadsr sıcak oluyormu ya orası şaşırdımmm![]()
Aboovvvv ondan kaçıyorsunHem nasıl 50 55 dereceye çıkıyor kızz gündüz dışarıya çıkamazsın hiç ancak akşam 5 ten sonra onda bile sıcak eser illa duş alıp çıkmam lazım ki bunalmayasın![]()
Aynen kuzumAboovvvv ondan kaçıyorsun![]()
Yaaaaaa pamuşum mm benimmm
Öykee tabii de kocimde gitti bi tuğaf oldummBen sana demedim mi gecer diye
![]()
Senin dönüş ne zamanÖykee tabii de kocimde gitti bi tuğaf oldumm![]()
CumartesiiiSenin dönüş ne zaman