• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evett kuzumm çıkmaya başladı birazda kendi göbeğim var ama genede çıktı yaygın gibi annem diyo erkek bilemedimm 😆
Yaaa o göbek herkeste var kuzum 🤭😝
Tekrar kontrolde mi öğreneceksiniz artık cinsiyeti ? 🥰
He bir de cinsiyet partisi gibi bir şey düşünüyor musun ? 😅

• Komik
Reactions: Jou
Yaaa o göbek herkeste var kuzum 🤭😝
Tekrar kontrolde mi öğreneceksiniz artık cinsiyeti ? 🥰
He bir de cinsiyet partisi gibi bir şey düşünüyor musun ? 😅
Hahahahah evett aynenn haftaya inşaallahhh öğrenemezsek artık unisex şeyler alcaz 😆😆😆
Yok kuzum düşünmüyorum çok masraf üstümde okadar gücüm yok buara 🙄

Kalmazzz tabiii deliii pes etmicezz gerekirse beraber yürüycezzz 😘😘😘🥲🥲🥲
Gönlünü seveyim Allah razı olsun inşallah güzel olacak ♥️♥️♥️😘🤗
Ben neler duydum gördüm bilsen. Çocuğunuz olmaz sizin denilen arkadaşım hamile kaldı. daha böyle çok duyduğum şeyler var. Ümidini kaybedersen olmaz tabii. Bak ben 40 yaşındayım ve benim de yumurtalık rezervlerim çok düşükmüş ama ben umudumu yitirmiyorum. olmazsa da hayırlısı böyleymiş diyeceğim ama olacağına inanıyorum. sen de inan ki olsun. hiç beklemediğin bir zamanda olacaktır sadece kafana çok takma yeter 💗
Ah ablacm biliyorum burda da o kadar çok okudum yeri geldi ümit doldu yeri geldi yine yıkıldım..
Bi hamile kalmaya oluverseydi şimdiye 4 de doğmuş olurdu belki nasıl bir girdabı içindeysem hamileliğin ilerlemesine hiç Bi çare çözüm bulunamıyor.. Tüp olsa ne değişecektir ki bilmiyoruz sadece denemedik demeyelim diye düştük yollara...
İçim dolup dolup taşıyor ya bu kadar da olmaz ki denilecek ne varsa ben de olup bitiyor
Ya sabır
Hayırlısı bakalm vardır vakti
İçimden şu çocuk fikrini söküp atabilsem keşke
İstemiyorum artık dediğimde istemeyebilsem de içimi yakıp kavurmasa artık..

Hahahahah evett aynenn haftaya inşaallahhh öğrenemezsek artık unisex şeyler alcaz 😆😆😆
Yok kuzum düşünmüyorum çok masraf üstümde okadar gücüm yok buara 🙄
Unisex şeyler pek yok bence yaa hee ben ekim gibi lcwden bir bebek hastane çıkışı diyor ama üstünde öyle bir şey almıştım çok şeker 😍
Arada e bebeğe falan dolaşıyorum da unisex şeyler pek fazla yok bence 😏

• Muhteşem
Reactions: Jou
Gönlünü seveyim Allah razı olsun inşallah güzel olacak ♥️♥️♥️😘🤗

Ah ablacm biliyorum burda da o kadar çok okudum yeri geldi ümit doldu yeri geldi yine yıkıldım..
Bi hamile kalmaya oluverseydi şimdiye 4 de doğmuş olurdu belki nasıl bir girdabı içindeysem hamileliğin ilerlemesine hiç Bi çare çözüm bulunamıyor.. Tüp olsa ne değişecektir ki bilmiyoruz sadece denemedik demeyelim diye düştük yollara...
İçim dolup dolup taşıyor ya bu kadar da olmaz ki denilecek ne varsa ben de olup bitiyor
Ya sabır
Hayırlısı bakalm vardır vakti
İçimden şu çocuk fikrini söküp atabilsem keşke
İstemiyorum artık dediğimde istemeyebilsem de içimi yakıp kavurmasa artık..
Herşey çok güzel olacak ummadığın ann güzelluğumm

Bulutlar ne anlatmak istiyor :KK37:

Eklentiler

• 17B6DEEE-626A-4A95-B595-45AD46742EE2.webp
    17B6DEEE-626A-4A95-B595-45AD46742EE2.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 34
Unisex şeyler pek yok bence yaa hee ben ekim gibi lcwden bir bebek hastane çıkışı diyor ama üstünde öyle bir şey almıştım çok şeker 😍
Arada e bebeğe falan dolaşıyorum da unisex şeyler pek fazla yok bence 😏
Olsunn all kuzum nasıl istiyosan ben hamilelik don almıştımm 😆
Yani çok yok ama grili yeşilli turunculu seyler erkekte kızda olur zaten

Back
X