• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eklentiler

• IMG_20211221_223150.webp
    IMG_20211221_223150.webp
    36 KB · Görüntüleme: 48
Yaaa bişi dicemm bu adam bana süpraayyzzz yapmış robot süpürgeyle kondisyon bisikleti almş
Önce bisikleti taktı bindi etti
yandın bundan sonra psikolojik baskı yapcam hergün Bi saat yapacaksın diyo
Onu bıraktı süpürgeye geçti Bi yerine su dolduruyor Bi yerini takıyor çıkarıyor kahretti beni
Bırak kuru Bi süpürsün nasıl Bi bakalm ıslatma diyorum olmaz ikisini de denicem diyor yanı hanım molla:olamaz::olamaz:

Yaaa bişi dicemm bu adam bana süpraayyzzz yapmış robot süpürgeyle kondisyon bisikleti almş
Onu bıraktı süpürgeye geçti Bi yerine su dolduruyor Bi yerini takıyor çıkarıyor kahretti beni
Bırak kuru Bi süpürsün nasıl Bi bakalm ıslatma diyorum olmaz ikisini de denicem diyor yanı hanım molla:olamaz::olamaz:
Ohh hayırlı olsun 🥰🥰🥰
Güzel günler de kullan 🥰
Bırak adam hevesini alsın😂

Yaaa anladım allah kolaylık versin 😏
Vala zor her gün misafir ağırlamak

Misafir geldiğinde karnım ağrıyor diye tuvalete kaçardım ailemin evindeyken 🤭 Ne kendim çıkardım nede misafirler girebilirdi 🤣 En son tuvalet yüzünden erken kalkarlardı 🤪 Bir taşla çoklu kuş 🙈

BlueBerry4268 BlueBerry4268 çok bunaldıysan dene istersen bacım 😂

Hahahahahahaha adam bizden meraklı çıktı benim kocimdee illede denerr uğraştırırr çok güzel sürprizz vallahii kuzuuu😍😍😍 güle güle kullanınnn

Aha mutluluk çubuğu :KK70:@Buralardutluuugdu görmesin :dondurma:
Ahahaha o ney Kızzz çatlarım bana da de :KK70:
Yaaaa fincanını seveyimmm guzumm:KK36:
Çok bahalıydı zamanında :KK53:
Canımm🥰🥰
Gel bu fincanlar la çay içelim 🥰
Amoooonnn içmez miyiz hiç tadından yenmez 😍😍
Oooo bide kocişteennn vayyy beeeeeeeeee
:rapci::rapci: görüyorsuuunuuuuzzzz anlatmayaa gereekkk yyyooookkkkkk :sus::sus:
Heee o güzel köpüklü yapıyo ben de hep ona kitliyorum :KK70::KK70::KK70:

Back
X