• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hahahahahahaha adam bizden meraklı çıktı benim kocimdee illede denerr uğraştırırr çok güzel sürprizz vallahii kuzuuu😍😍😍 güle güle kullanınnn
Aynen yaa dur diyom durmuyo eve gelir gelmez hemn açtı söktü meraklı Melahat 🤣🤣
Amin kuzum sağolasın sevindim akşam akşam 😍🥰😍😍
Diyorum kocacm battık mı bunlar son ganimet ler mi sus mucize sus orasını sorma diyo :D :D

• Komik
Reactions: Jou
Misafir geldiğinde karnım ağrıyor diye tuvalete kaçardım ailemin evindeyken 🤭 Ne kendim çıkardım nede misafirler girebilirdi 🤣 En son tuvalet yüzünden erken kalkarlardı 🤪 Bir taşla çoklu kuş 🙈

@Mavera4268 çok bunaldıysan dene istersen bacım 😂
Yaa hahahaha güzel taktik:KK70:

Misafir geldiğinde karnım ağrıyor diye tuvalete kaçardım ailemin evindeyken 🤭 Ne kendim çıkardım nede misafirler girebilirdi 🤣 En son tuvalet yüzünden erken kalkarlardı 🤪 Bir taşla çoklu kuş 🙈

@Mavera4268 çok bunaldıysan dene istersen bacım 😂
Screenshot_20220103-220500_WhatsApp.webp

Ohh hayırlı olsun 🥰🥰🥰
Güzel günler de kullan 🥰
Bırak adam hevesini alsın😂
Sağolasın canm 🤗
Bıraktım napim iki oynasın 🤣🤣
Haftasonları ben çalışıyor olunca mecbur süpürge ona kalıyordu senden çok beni kurtaracak diyor ohh o süpürsün ben yatacam diyor 🤣

Ahahaha o ney Kızzz çatlarım bana da de :KK70:

Çok bahalıydı zamanında :KK53:

Amoooonnn içmez miyiz hiç tadından yenmez 😍😍

Heee o güzel köpüklü yapıyo ben de hep ona kitliyorum :KK70::KK70::KK70:
Amaaannn boşverrrrr yapsınn sen bilmiyomuş gibi çaajkk🤪🤪🤪🤪

Yaaa bişi dicemm bu adam bana süpraayyzzz yapmış robot süpürgeyle kondisyon bisikleti almş
Önce bisikleti taktı bindi etti
yandın bundan sonra psikolojik baskı yapcam hergün Bi saat yapacaksın diyo
Onu bıraktı süpürgeye geçti Bi yerine su dolduruyor Bi yerini takıyor çıkarıyor kahretti beni
Bırak kuru Bi süpürsün nasıl Bi bakalm ıslatma diyorum olmaz ikisini de denicem diyor yanı hanım molla:olamaz::olamaz:

Hayırlı olsuuun 😍 Süpürgeye aşık olacaksın şimdiden diyim 👍
Ama diğeri 3 kullanım sonrası kapı arkası 😩

Aynen yaa dur diyom durmuyo eve gelir gelmez hemn açtı söktü meraklı Melahat 🤣🤣
Amin kuzum sağolasın sevindim akşam akşam 😍🥰😍😍
Diyorum kocacm battık mı bunlar son ganimet ler mi sus mucize sus orasını sorma diyo :KK70: :KK70:
Hahaahahaha amaaannn alsınnnn nede olsa paralar ondannnnn 🤣🤣🤣

Hayırlı olsuuun 😍 Süpürgeye aşık olacaksın şimdiden diyim 👍
Ama diğeri 3 kullanım sonrası kapı arkası 😩
Sağolasın canm benim 🤗inşallah memnun kalırız bankadan arkadaşı çok övmüş kullanışlı çok iyi diye ama🥰
Kızzz diğeri de beni zayuflatsın şu göbeğimi bari alsınnnn 🤣
Hahaahahaha amaaannn alsınnnn nede olsa paralar ondannnnn 🤣🤣🤣
Dayanaman gııızzz öderiz Allah n izniyle🤤geri şeyler de oluverse paraya çare bulunurda

Sağolasın canm benim 🤗inşallah memnun kalırız bankadan arkadaşı çok övmüş kullanışlı çok iyi diye ama🥰
Kızzz diğeri de beni zayuflatsın şu göbeğimi bari alsınnnn 🤣

Dayanaman gııızzz öderiz Allah n izniyle🤤geri şeyler de oluverse paraya çare bulunurda
Benimde göbüşüm çıktı baya bi tayt buldum şu fenomen şulemsi var bilirmisiniz onun markası olan tayttan karna baskı yapıyormuş ve iştah şu bu kesiliyormuş karın düzleşiyormuş falan onu alıcam bi deniyecem 😂

Back
X