• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti bnim mesai 😂😂😂 bide yatsı namazımı kılarsam çok güzel olacak 😍😍😍😍😍

Aaaaaa katiyen öyle birşey olamaz sonra suratlar bi karış iner kv min sonra soğuk davraniyon der annengili mi özledin yok bi sıkıntın mi var der ordan oğluna taşar yani asıl kp dere oradan eşime derken uzun meselee yani en iyisi ağırlamak en azından bereketi kalır 😁😁😁😁😁

😍😍😍😍😍😍😍

Ben sana başında dedim güzelliğim zaman hızlı geçsin inşallah bir an önce evine geç sende 🤲
Ne olursa olsun kaynana kayınpeder bir anne baba olamıyor 🤷‍♀️ Resmen mutluluk baltalayıcılar 😬 Bu sene tecrübe ettim bir daha mı Allah korusun 🤦🏼

Yerinde olsam herifi boşar kahveyle evlenirdim
happy-laugh.gif

Yaaaa öylemii kuzum bende dedim neden yapmıyolar diyee sen duttan bence ders alll adamı bi kudurttt 🤪🤪 D u t D u t

Aman dur bacım şuan git geri zamanlarımız 😬 Geçen Cinsellik +18 'e konu açmayı planlıyordum. Koca nasıl uzaklaştırılır diye. 🤣🤣 Tüm gün ikizler pertimi çıkarıyor birde babalarıyla uğraşacak dermanım yok 🙈 Ayrıca en önemlisi daha 4 aylık bebelerle 3.yü kaldıramaz bu bünye 🤪 İkizler grubu patır patır patlıyo şu ara korkuyorumm 🤭

Back
X